Fatih fotokopi kyocera 6530 dikeyken yatay , yatayken dikey çekiyor

Kodla Büyü

merveogrtmn

Aktif Üye
Arkadaşlar okuldaki kyocera 6530 fotokopi makinası kağıdı dikey koyuyorlar kafasına göre yatay yapıyor , bu kez kâğıdı yatay koyuyorlar dikey çekiyor, sonra kendi kendine birkaç denemeden sonra veya bazen aç-kapa ile düzeliyor ,,
Acaba önceki çeken kişinin ayarlarından dolayı mı diye bakıyorum ama yok , aynı kişi çekerken dikeyken birden yataya dönüyor. Neden bu durum oluyor ve çözümü ne acaba ? Çok sinir bozucu oluyor. Kağıt seçimine bakıyorum normal .

Arkadaşlar okuldaki kyocera 6530 fotokopi makinası kağıdı dikey koyuyorlar kafasına göre yatay yapıyor , bu kez kâğıdı yatay koyuyorlar dikey çekiyor, sonra kendi kendine birkaç denemeden sonra veya bazen aç-kapa ile düzeliyor ,,
Acaba önceki çeken kişinin ayarlarından dolayı mı diye bakıyorum ama yok , aynı kişi çekerken dikeyken birden yataya dönüyor. Neden bu durum oluyor ve çözümü ne acaba ? Çok sinir bozucu oluyor. Kağıt seçimine bakıyorum normal .
sebebini bilmiyorum ama ayarları sıfırlamayı deneyebilirsiniz

Sensörü bozulmuş hocam, üst kapağı açınca kağıdı koyduktan sonra sol üst taraftaki mandala bir kez basmakari gerekiyor, çekim başlayınca kapak kapatılabilir

Sensörü bozulmuş hocam, üst kapağı açınca kağıdı koyduktan sonra sol üst taraftaki mandala bir kez basmakari gerekiyor, çekim başlayınca kapak kapatılabilir
Mandal nerde tam olarak anlamadım hocam ama pazartesi bakarım mutlaka ,gpt ye yazınca onda da sensör arızası diyor, bu sensör değiştirilebilir mi acaba? Fotokopiye bakan servise bildirelim baksınlar en azından ben artık yoruldum her öğretmene laf anlatmaktan. İnşallah sensör arızasıdır yaparlar da kurtulurum bu sıkıntıdan

Değiştiriliyor ama çok büyük bir arıza olmadığı için biz öyle kullanıyoruz. Üst kapağı kaldırınca mandalı göreceksiniz.

Ekli dosyalar

• IMG_20251003_191636.webp
    IMG_20251003_191636.webp
    89.2 KB · Görüntüleme: 57
ilksms
Geri