Fatih fiber üzerinden teamviewer

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan cmos
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

cmos

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar özel ttnetleri meb zoruyla kapattığımızdan beri evden okula teamviewer ile bağlanamıyorum. Alpemix denedim. Sürekli okuldaki programda bağlantı kopup tekrardan bağlanıyor. Evden ulaşamıyorum yani. Ammy denemedim ama o da kullanım sınırı var diye gördüm. O yüzden denemedim. Sizler ne yapıyorsunuz bu durumda. Sağlıklı çalışan ücretsiz bir yazılım var mı? Okulda işler bitmiyor bir türlü. Evden de devam etmek gerekiyor. Lütfen yardım.

Teşekkürler cevap için fakat Ammy'nin 15 saatlik aylık kullanım sınırı var hocam. Onun bi çözümü var mı?

Logmein programını biraz tarif edebilir misiniz. Ücretli midir değil midir. Kullanışlı mıdır. Teamviewer kadar seri çalışıyor mu

Ayrıca ben aynı ağ üzerindeki bir bilgisayarı yönetmek istiyorum,yani okuldaki bir bilgisayardan yine okuldaki başka bir bilgisayarı yönetmek. tavsiyeniz ne olur?

ammy denedim. güzel de çalışıyor. win7den win7'yi yönetebildim. ama win xp'den win7 olmadı neden acaba?

Hocam ammyde de teamveaver gibi hesap oluşturup sonra id ve şifreye gerek kalmadan karşıdaki bilgisayara bağlanma olayı var mı? yoksa her defasında id ve şifre mi istememiz gerekiyor

Ben de aynı dertten muzdaribim.. Ammy'de sanırım hesap oluşturup id'siz otomatik bağlanma yok..

Yok. İd ile kullanılıyor. Şifre istemiyor. Ama teamviewer daha iyiydi. İlk kullanımda izin ver demek gerekiyor. İzin ver ve hatırla.

Burda yazdıkça meb de kapatacak biri olur mutlaka ben olsam mebdeki sansür kişisi nasıl koruma deliniyor diye aramaya uğraşmazdım burdan bakardım.

Biz çare bulup burdan yazdıkça ordan kapatacak biri çıkıyor.

ammy virüslüydü bi ara hacklemişlerdi. dakka başı birileri bilgisayara bağlanmaya çalışıyordu :)

Vnc viewer deneyin demeyecim. Direkt kullanın lokalde. Kapsamlı ve kolay bir program. Yalnız kurarken client tarafına viewer, istemci tarafına server kurmanız gerekiyor.

Hocam bakanlık ammy yi felan kapatmaz, neden derseniz ben bakanlığı mail attım okul işlerinden dolayı teamweaveri kullanıyordum ama artık neden kullanamıyorum diye, bana gelen yazıda ammy yi kullanabilirsiniz dediler, ama ammy bir türlü kullanamıyorum erişim sağlanamıyor, sırf bu yüzden okulun girişine yaptığım dijital panoyu iptal ettim, meb artık bişeyler yapayım derken işleri çığrından çıkarmaya başladı, yararlı ne varsa engelledi bu kadarı da olmaz, biz bir adım ileri gidemeyiz neden mi bizim çizgilerimiz var çünkü sınırlarımız var biz onu aşmadan bir adım önümüzü göremeyiz saygılar.

ammy iptal hiç çalışmıyor artık okulda da evde de.
alpemix okuldan inmiyor. evden indirip deniycem.

evden niye devam ediyorsunuz? madem meb yasaklıyor siz de vaktiniz yettiği kadar yapın. :mrgreen:

BBNET
Geri