Fatih Etkileşimli Tahta Admin şifresi sorunu

Kodla Büyü

sfayer

Site Gezgini
Bildiğiniz gibi etkileşimli tahtalarda program kurarken ve kaldırırken yönetici şifresini giriyoruz. 5 defa yönetici şifresini girdim ve her defasında program kaldırdım. 6. seferde yönetici şifresini kabul etmedi. Ne yapacağımı da bilmiyorum. Böyle bir sorunla karşılaşan var mı? şu an hiç bir şekilde yönetici şifresini giremediğim için ne program kurabiliyorum ne silebiliyorum.

hocam şifresnin süresi dolmuş hatası veriyorsa şu işlemi yapmalısınız:

tekrar imaj atacaksınız. daha sonra kendiniz bir kullanıcı açıp parolasını belirleyeceksiniz. ben şöyle yaptım :
etkullanıcı olan mevcut kullanıcının kullanıcı hesaplarından adını değiştirdim, parolasını değiştirdim ve yönetici olarak ayarladım.
daha sonra ctrl + x yapıp. yönetici olarak komut istemi çalıştırıyoruz. "control userpasswords2" yazıyoruz.
orada etkullanıcı olacak onuda istediğim kullanıcıya çeviriyoruz. ve ikinci menüden yönetici olarak ayarlıyoruz. pencereyi kapatmadan açılışta şifre istesin seçeneğini kaldırıyoruz.

işlem bu kadar.. takıldığınız bir yer olursa tekrar daha teferruatlı yardımcı olabilirim. 1-2 defa yapınca ezberliyorsunuz. ve artık bir şey kurarken yönetici şifresine gerek yok. tabi deep freeze atmak şartıyla. ondan sonra sorunsuz kullanabiliyoruz tahtaları.

kardeşim ben ebadan indirdiğim imajı kurdum programların hazır kurulu olduğu kullanıcı oluşturu falan göremiyorum hesap ayarlarına girmek istediğimde de yine şifre istiyor. resimli bi anlatım koysan...

BBNET
Geri