Fatih ağı google chrome hatasi

Kodla Büyü

serhat17

Üye
Yeni bir Lenovo laptop aldık. Okul için gerekli kurulumları tamamladım, MEB sertifikasını indirip kurdum. Firefox üzerinden internete sorunsuz şekilde girebiliyorum; ancak Google Chrome’dan internete giremiyorum. Chrome’u silip yeniden yüklememe rağmen sorun devam ediyor. Yanımdaki bilgisayar sorunsuz şekilde internete girerken, bu Lenovo laptopta yalnızca Google Chrome üzerinden bağlantı sağlanamıyor.

Bilgisi olanlar yardımcı olabilirse çok mutlu olurum. Şimdiden teşekkür ederim.

hocam ne gibi hata veriyor ekran görüntüsü atabilirseniz belki yardımcı olan bir arkadaş çıkabilir. Bir de aşağıdaki google sertifikasını ( meb Değil ) yükleyip dener misiniz?

Ekli dosyalar

Hocam ebaya giriste bu hatayi aliyorum herhangi bir siteye girdigimde internet yok uyarisi aliyorum

Ekli dosyalar

• IMG_20251215_125224.webp
    IMG_20251215_125224.webp
    51.5 KB · Görüntüleme: 30
hocam ne gibi hata veriyor ekran görüntüsü atabilirseniz belki yardımcı olan bir arkadaş çıkabilir. Bir de aşağıdaki google sertifikasını ( meb Değil ) yükleyip dener misiniz?
Firefox’ta FATİH Ağı’nı sorunsuz şekilde kullanabiliyorum; ancak Google Chrome’da “Bağlantınız gizli değil” hatası alıyorum. Yan bilgisayarda ise aynı ağda herhangi bir problem yaşanmıyor.

hocam ilk olarak bilgisayarın tarih ve saatini kontrol ediniz.
2. olarak da meb sertifikasını yanlış yere yüklemiş olabilirsiniz kontrol ediniz. (güvenilir kök sertifikalara değil de güvenilmeyen sertifikalara yüklenmiş olabilir. Arama yerine sertifikalar diye yazıp bir bakın doğru yere yüklenmiş mi?

hocam hazır imaj kullanmışsanız bazen chrome da eklenti yüklü olabiliyor, eklenti varsa engel olabiliyor silmenizi tavsiye ederim. benzer durum yaşadım

Hocam kullanıcı dosyalarını sakladığı dizini bulun ve silin. Belki düzelir. chrome sanırım otorum çalışındığını düşünüyor :)
geçmişi dosyaları olduğu gibi temizleyin. belki düzelir.

ilksms
Geri