FATİH PROJESİ GÜNCELLEME EĞİTİMİ

Kodla Büyü

murcoban

Aktif Üye
Eba Sitesi açılmıyor sisteme giriş yapamıyorum öğlen girdim sisteme ses yok ses bitmeden diğer sayfaya geçemezsiniz hatası alıyorum şimdi komple gitti varmı bilgisi olan bu konuda

hocam galiba aşırı yüklenmeyi kaldıramadı. 20.sayfadan sonra ilerleyemedim ben de.. ses çıkmıyor ilerle dediğimde ses bitmeden ilerleyemezsiniz uyarısı alıyorum.. geç saatlerde tekrar deneyeceğim. :?

Allah Allah 31. slaytta Antropi simgesine tıklayın diyor.10 dk da geçti. Tıklıyorum, bir sonraki slayta geçmiyor. Nasıl olacak?

arkadaşlar sınavı bir denemede yapmak zorundamıyız yoksa giriş çıkış yaparak sınav yapabiliyor muyuz?

Hocam sınavda tek deneme şansımız varmış. Bir de sanırım test ekranı açıldıktan sonra soruları teker teker işaretliyoruz en son "Gönder" butonuna basana kadar inernetle işimiz yok ama "Gönder" butonuna basmadan önce internet bağlantınızın olduğunu kontrol edin demişler.

sınavda 40 soru var ve 40 dakika süreniz var. size tavsiyem sınavı başlatmadan önce güncelleme eğitimindeki pdf dosyalarını bilgisayarınıza indirin ve açık tutun. antropi programını da açın.bazen bakmak gerekiyor.

svbarut' Alıntı:
sınavda 40 soru var ve 40 dakika süreniz var. size tavsiyem sınavı başlatmadan önce güncelleme eğitimindeki pdf dosyalarını bilgisayarınıza indirin ve açık tutun. antropi programını da açın.bazen bakmak gerekiyor.
hocam o pdf dosyasını nerden indiricez?

BENDE TAMAMLADIM 82. ALDIM.SORULAR, ELİNİZDE NOTLAR VARSA KOLAY.BİRDE ANTROPİ PROGRAMINA DA BAKMAK GEREKİYOR.SÜRE YETERLİ BEN BAYAĞI ,DÜŞÜNE DÜŞÜNE YAPMAM RAĞMEN 15 DAKİKA KALMIŞTI.

trueandfalse' Alıntı:
BENDE TAMAMLADIM 82. ALDIM.SORULAR, ELİNİZDE NOTLAR VARSA KOLAY.BİRDE ANTROPİ PROGRAMINA DA BAKMAK GEREKİYOR.SÜRE YETERLİ BEN BAYAĞI ,DÜŞÜNE DÜŞÜNE YAPMAM RAĞMEN 15 DAKİKA KALMIŞTI.
benim süre ancak yetmişti 5 dk. filan artmıştı :)

BBNET
Geri