Farklı Dyk planı

  • Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Okam_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Etiketler Etiketler
    dyk
Kodla Büyü

Okam_

Site Gezgini
Mesajlar
57
Arkadaşlar kolay gelsin. Malum kurslar başlıyor. Dyk planları genellikle ders planıyla doğru orantılı olarak. Hafta içi ve hafta sonu aynı konular işleniyor. Ben direk scratch ve arduino ile başlamak istiyorum veya benzeri programlarla. Ancak bunların tüm yılı kapsayan planını bulamadım genelde 2.dönemden başlıyor tüm planlar. Varsa elinde olan arkadaş 1. ve 2. dönem şeklinde paylaşırsa memnun olurum.
 
Hocam ben de hafta içi anlatılan konularla paralel giden planı deftere yazacağım ancak sadece arduino anlatacağım. Çok da önemli olmasa gerek.
 
Yani doğru hocam öyle yapılabilir ancak uyumlu bir plan olsa daha iyi olur sanki
 
Ben de 5 adet Aduino başlangıç seti aldım. Muhtemelen Arduino anlatacağım. Çocuklar basit uygulamalar yapacak seviyeye gelirlerse belki Bilim ve Teknoloji haftasında küçük bir bilim şenliği ile sergilerim diye düşündüm.
 
peki bu dyk ya gelen aylık değerlendirme sınavlarını biz de yapacak mıyız? o zaman plana göre soru sorma durumu var. kafam karıştı biraz.
 
5.sınıflarda 1.dönem dykda bilgisayar kullanımı ve ofis programlarının kullanımına yönelik plan hazırlasak kullanamaz mıyız? İllaki yıllık planla aynı doğrultuda olmak zorunda mı?
 
BBNET
Geri
Üst