Factory reset atamıyorum acill yardım

Kodla Büyü
Dün Factory reset atmaya çalıstım ama yapamadım sorun tablettemi yoksa bir tür yasak mı ? ve root yapmak istiyorum yapabilen varsa pm atarsa sevinirim :)

denedim yaptım suan ilk açılış sayfası oldu yine int bağlanmıyorum root atcam sarj uyarsı gelince inşallah olur hocam :)

Root Yapıp Dosya silince bir daha EBA'dan dosya indiremezsiniz.Akıllı tahtaya bağlanabilir misiniz bilmiyorum.Tekrar RESET atınca dosyalar geri gelmiyormuş.

şuan link için musait değilim. root için tabletinizi sıfırlayana kadar factory reset atcaksınız tablet ilk günkü gibi olacak hiçbir şekilde internete bağlanma sarjın ın uyarı vermesini bekle verince pil kullanımına gir ordan tablet hakkınadaki derleme ye 8 kere bas gelişmiş sekmesi gelecek orda usb hata ayılamayı tikliceksiniz. bilgisayara srs root ve mobogenie programlarını indirin tableti bilgisayara takın ve srs root u açıp root u atın işlem bittikten sonra mobogenie ye girip my phone sekmesinden adını hatırlamıyom ama app gibi bişeydi ona tıklayıp eba sso güncelleyici ve cihaz yönetimini silin. sonra bittikten sonra srs root a girii unroot yapın bu kadar.

hocam bende şimdi cihaz yönetim sayfasındayım sarj az kaldığını gösterecek şeyin gelmesini bekliyorum gelmioyr nasıl olcak yardım edermisiziniz

Sarjınız % 12 ile 14 arasında uyarı verir.Makineyi 4-5 kere kapatıp acarsanız o uyarıyı verir ama 1 saniye ya sürüyor ya sürmüyor.

hep tıkanıp kalıyor dimi sonra tekrardan tableti açıp yine aynı şeyleri tekrarlamamız gerekiyor dimi

fikricatalca' Alıntı:
az önce pil uyarısı geldi tıklayamadan ekrandan gitti nasıl yapıcam ?
Hocam şarja takıp çıkarın aynı uyarıyı verir yalnız elinizi çabuk tutmalısınız.Ayrıca hocam ben factory reset atamadım recovertde wipe data factory sectim fakat yes e bastıktan sonra donup kaldı.Ayarlardan da halletmeye çalıştım oradada herşeyi sile basınca birşey olmuyor.Siz nasıl yaptınız?

berkay hocam factory reseti olana kadar atın benimkisi 6 yapıştan sonra oldu seninde bu aralarda olur . verdiğiniz bilgi işime yaradı sağolun şuan tablet rootlu :)

E-Tab 4 bozuldu ( Kilit ekranı gelmiyor direk açılıyor, Home tuşu çalışmıyor, vb. sorunlar :( ) Bende recovery menüsünden Factory reset atmaya çalıştım. Formating data dedi ve ekranda android cini kaldı. 15dk civarı bekledim sonra cihaz açıldı hiç bişey değişmemiş, factory reset işe yaramamış. Sonra ayarlardan fabrika ayarlarına sıfırla dedim. Ve tab. kapandı sonra android ciniyle birlikte altında siliniyor yazısı kaldı 10 dk bekliyorum kapanıyor ama daha sonra aynı ekran geliyor.
Recovery Menüsü Açılmıyor. Cihaz da açılmıyor.
Ne Yapmalıyım ? :!:

Fotoğrafını çekmek için biraz bekledim açıldı. çok mutluyum. tablet ilk aldığım günkü gibi oldu.
fikricatalca çok teşekkür ederim eger dediğini yapmasam açıldığını göremicektim çok hayırlı şeye vesile oldun çok teşekkür ederim. :alkis: :++: :D
Hayırlı günler herkese :D

BBNET
Geri