ftsz63 Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,043 28 Eylül 2015 #1 10 dk dır giremiyorum sorun mu var arkadaşlar?
coook Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,965 28 Eylül 2015 #2 Kod: Sorry, something went wrong. We're working on it and we'll get it fixed as soon as we can. Go Back Diyor
Kod: Sorry, something went wrong. We're working on it and we'll get it fixed as soon as we can. Go Back Diyor
ftsz63 Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,043 28 Eylül 2015 #3 coook' Alıntı: Kod: Sorry, something went wrong. We're working on it and we'll get it fixed as soon as we can. Go Back Diyor Genişletmek için tıkla ... bende az önce şifre değişikliği yaptım girmeyince tırstım biraz açıkcası o yüzden yazdım
coook' Alıntı: Kod: Sorry, something went wrong. We're working on it and we'll get it fixed as soon as we can. Go Back Diyor Genişletmek için tıkla ... bende az önce şifre değişikliği yaptım girmeyince tırstım biraz açıkcası o yüzden yazdım
Ç ÇetinÖğretmen Hiperaktif Üye Hiperaktif Süper Üye Mesajlar 2,788 28 Eylül 2015 #6 "Dislike" butonu gelecek diyorlardı, acaba onun üzerinde mi çalışıyorlar.. :sleep:
deniz1429 Site Gezgini Mesajlar 56 28 Eylül 2015 #7 Girilme problemi hariç ara ara açıldığında girdiğim zaman son yazışmaları göstermedi son mesajlar bulunamadı yazıyodu :?
Girilme problemi hariç ara ara açıldığında girdiğim zaman son yazışmaları göstermedi son mesajlar bulunamadı yazıyodu :?
A adadeniz Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 3,023 28 Eylül 2015 #8 http://www.cnnturk.com/bilim-teknoloji/ ... ign=buffer