Facebook'a milyonlarca insan girerken, e okulun kilitlenmesi

Kodla Büyü

coolbilgisayarci

Aktif Üye
Her sene aynı muhabbet, e okul kilitlenir sistem açılmaz vs.. Milyonlarca insan aynı anda facebook, youtube vs.. sitelere girer sorun olmaz bizde durum içler acısı :) Teknoloji noktasında aciz kalıyor MEB

adamlardaki sunucu altyapısı tüm türkiyeye yeter de artar hocam :D bakanlık napsın aslında il il giriş zamanı ve günü ayarlaması yapmaları lazım. istanbuldakiler girince başka hiç bir il girmesin. :puhaha: :puhaha: :puhaha:

bu problem arazidekilerce biliyor ve önemseniyor.
Ankaradakilerin haberi bile yoktur belki de.

:(

gamer99' Alıntı:

herkes farkındadır hocam ancak 2 haftalık bir yoğunluk için dünya para harcamaya gerek duymuyorlardır diye düşünüyorum

fateless38' Alıntı:
gamer99' Alıntı:

herkes farkındadır hocam ancak 2 haftalık bir yoğunluk için dünya para harcamaya gerek duymuyorlardır diye düşünüyorum

iki haftalık bir yoğunluk mu?

zaten şimdi işe yarayacak e-okul başka zaman değil en önemli zamanı şimdi.

E-okulun bamt genişliğinin iyileştirilmesi için gereken para devlet için birşey değildir arkadaşlar. Yeter ki ankaradakilerin bakış açıları bu olsun.

Teachnologist' Alıntı:
iki haftalık bir yoğunluk mu?

zaten şimdi işe yarayacak e-okul başka zaman değil en önemli zamanı şimdi.

E-okulun bamt genişliğinin iyileştirilmesi için gereken para devlet için birşey değildir arkadaşlar. Yeter ki ankaradakilerin bakış açıları bu olsun.
Dediğniz gibi olsa çoktan yaparlardı sayın hocam

E okul için kaç sunucu var veya alt yapısı nedir bilmiyorum ama yoğunluk belli sunucular üzerine bölge bölge yönlendirilmeli diye düşünyorum.
veya il il..

BBNET
Geri