facebook zaman tünelinden nasıl çıkılır?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan e_nes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

e_nes

Aktif Üye
Son zamanlarda facebook ta yapılan bu yenilik bir çok kişi tarafında beğenilmemesine karşın yinede zorunlu hale geleceğinden bahsediliyor...bunu şahsen istemeiyorum . tünele giriş var ama çıkış yok gibi:) çıkışın yolunu bilen var mı?

ben fotoları yazıları sildim hesabı da 9 aydır kullanmıyorum.Çünkü facebook çok olmaya başladı tehlikeli artık.

çıkılmaz. Zaten zakurberg midir nedir o herif herkes bir gün girmek zorunda kalacak diyodu

hido_65' Alıntı:
yasarsahbaz' Alıntı:
Sene 2012 ve facebook hesabım hiç olmadı. Alkış bana :alkis:
:++:
Çoğu zaman millet facebook'tan toplanıyor, tüm GSM operatörleri falan facebook'tan kampanya yapıyorlar, o zaman içim gitmiyor değil ama yine de Cumhuriyetimizin 100. yılına kadar Facebook açmamakta kararlıyım hocam :D

dilarayanal' Alıntı:
O değilde bu facebook hesabını külliyen silmenin yolu nedir
Hocam Google'dan aratırsanız hesabınızı tamamen silmenin yolu var. Facebook yardım sayfasına girip "delete" yazıp sonra ilgili konuya tıklayıp hallediliyordu. Birçok hoca tamamen Facebook hesabı kapatmak için yanıma geliyordu da ordan biliyorum nasıl kapatıldığını :D

Facebook'a neden bu kadar öcüymüş gibi bakıyorsunuzki. Sosyal medya günümüzün vazgeçilmezi. Bir çok şeyden, bir çok firmadan anında haberler alabiliyorsunuz. Büyük bir nimet. Bunun yanı sıra arkadaşlarınızla da internette güzel bir ortamda paylaşımlarda bulunmuş oluyorsunuz. Çok seviyorum facebooku. Sene 2012, facebook ve tüm sosyal ağları sonuna kadar destekliyorum.

BBNET
Geri