F@tih Projesi:Samsung ve Vestel Tabletler Toplaniyor!

Kodla Büyü

caylakcekirge

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Süper Üye
"..Daha önceden dağıtımı yapılan (öğretmen ve öğrencilere) Samsung ve Vestel marka tablet setleri yerine TAB 5 model tablet setleri dağıtılabilecektir. Bunun yapılabilmesi için;
a) Bu tablet setleri tutanak karşılığı teslim alınacaktır.
b) mdm@eba.gov.tr adresine durum bildirilecek ve eski tablet setlerinin kişiler üzerinden düşürülmesi sağlanacaktır.
c) PYBS üzerinde kişiye tanımlı tablet olmadığı görüldükten sonra TAB 5 lerin dağıtımı yapılacaktır.
d) Tablet dağıtımı yapılır yapılmaz aktivasyon tamamlanacaktır."
http://www.ankaraegitici.net/?p=475

kırık tabletler ne olacak ki. bzim 12 lerin elide tablet yok gibi. çoğu parçaladı

Konu dışı:
Başka bir okulda 9.sınıf öğrencisiyken aldığı etab-4 öğrenci tabletini ekran desenini unuttuğu için fabrika format ile formatladık. Bizim okulda öğretmene tablet dağıtıldı ama bizim öğrencilerde tablet yok, dağıtılmadı. Bizim bu öğrenci de kendi eba şifresini unutmuş. Bu öğrenciye ben kendim ebadan yeni şifre verip yeniden aktive edebilir miyim yoksa öğrenci kendi eski okuluna mı gidip şifresini alacak?

bize (denizli) toplama gibi bir bilgi gelmedi de tab 5 dışında tablet alan öğretmenlerin listesi istendi. ankara plot olarak uygulanıyor heralde.

arkadaşlar yazı geldi bize. önce öğretmenlerin elindeki Vestel samsung ve e-tab 4 leri geri istiyorlar.

gelen yazıda samsung ve vestellerden bahsediliyor. e-tab 4'lerden bahsedilmediği özellikle vurgulanmış.

Arkadaşlar illere yazıların gelmesi neredeyse 1 ay oldu haliyle o dönemde bizde bildiriyi aldık ve gelen ilk yazıda ETAB ibareside olması kafa karıştırdı sorduk ile bazı okullar GM ETAB larıda toplamaya başladığını belirttik. sözlü olarak toplanmayacağı belirtildi. sonra 2. yazı geldi sadece samsung ve Vestel Tabletler. Bilginiz olsun.

hocam sadece Samsung ve Vestel tabletler (Pilot kapsamında dağıtılan tabletler) için geçerli bir durum bu. Etab4 lerin değiştirlmesi gibi bir durum söz konusu değil.

pilot kapsamda ilde 2-3 okul oluyor zaten ama haberi duyan herkes tableti alıp geliyor, müdürü hala ikna edemedim. yaygaraya gerek yok, her okulda değil

acer50' Alıntı:
pilot kapsamda ilde 2-3 okul oluyor zaten ama haberi duyan herkes tableti alıp geliyor, müdürü hala ikna edemedim. yaygaraya gerek yok, her okulda değil

Hocam Kargaşanın sebebi ilk gelen yazı. ETAB yazılırsa tabiki millet bende bende diyor..

Valla kimin ne yaptığı belli değil İlçeden aradılar şimdi diğer okul topladı verdi siz neden vermediniz diyolar eğitim teknolojileri genel müdürlüğü yazısı hocam diyor memur..
ben yazıya bakarım diyor ilçe koordinatörüne söylüyoruz oda toplanmayacak diyor valla ne yaptıkları belli değil.. Arada Kalıyoruz ya.. Allah bize sabır versin. :puhaha:

Edit: İlle tekrar görüştüm.. tutulan bakanlık ilgisin de ETAB kelimesinden kaynaklandığı aşikar ve ilçeler/okullar yanlış anladığı belli oldu. Özetle toplanmayacağı netleşti bir aydan belli aslında ama direten arkadaşlar sağolsun bizi de töhmet altında bırakıyorlar sanki keyfimizden diyoruz toplanmayacak diye. :alkis:

yazı da etab da yazıyo. bir de bizim arkadaş 1 ay önce bir seminre gitmişti seminerde etab 4 lerde toplanacak demiler. etab 5 lerde vsınıf uygulaması va ama tb lerde yok demiler...

nese1982' Alıntı:
yazı da etab da yazıyo. bir de bizim arkadaş 1 ay önce bir seminre gitmişti seminerde etab 4 lerde toplanacak demiler. etab 5 lerde vsınıf uygulaması va ama tb lerde yok demiler...

Büyük iş, büyük para Neşe Hocam tekrardan dağıtılır da seçimlere doğru belki ;)

Evet 2-3 gün önce geldi yazı. Bu sene gelen tabletlerde fazladan öğretmen tabletleri var bende 40-50 tane. Galiba vestelleri alıp bunları dağıtacağız... Eksik kalırsa da tekrar istenecektir herhalde...

mrb arkadaşlar. bu tabletlerin öğretmen üzerinden kayıtlarının silinmesi lazım. onu nerden yapıyoruz. toplu halde yapsalar iyi olacak ama bize düşer bu iş de

nese1982' Alıntı:
mrb arkadaşlar. bu tabletlerin öğretmen üzerinden kayıtlarının silinmesi lazım. onu nerden yapıyoruz. toplu halde yapsalar iyi olacak ama bize düşer bu iş de

Ben destek ebay mail attım. gelen cevapta "e-tab4 lerin degişimi yapılmamaktadır" dendi

bu durumun resmi yazısını yükler misiniz arkadaşlar. Biz dağıttık tabletleri, önceden olanlara verilmeyecek dendi, vermedik, şimdi böyle bi durumdan haberdar oldum bi arkadaş sayesinde.. Son olarak durum nedir? Resmi yazısı?

hocam tabletleri anca toplayabildim. toplu kayıt silme vardır umarım.
mgunes hocam saırım Konya dasınız. ili ya da ilçeyi arayıp e-tab 4 leri sordunuz mu?topluyormuyuz

nese1982' Alıntı:
hocam tabletleri anca toplayabildim. toplu kayıt silme vardır umarım.
mgunes hocam saırım Konya dasınız. ili ya da ilçeyi arayıp e-tab 4 leri sordunuz mu?topluyormuyuz

e-tab-4 ler toplanmıyormuş hocam. destek@eba ya mail attım. Gelen cevap e-tab4'lerin degişimi yapılmamaktadır. Diyor.

Eger farklı uygulamalar varsa bilmiyorum.

etab 4 'ler için daha erken. 1 - 2 yıla kadar geri çağırırlar onları.

gizemkar' Alıntı:
nese1982' Alıntı:

Büyük iş, büyük para Neşe Hocam tekrardan dağıtılır da seçimlere doğru belki ;)
aynen hocam iş kısmı bize kalıyor

BBNET
Geri