Ne oldu, şimdi! Mesajımı yazdım çıktım. Sizler gibi dakika başı bilgisayar başında değilim.
Konuyu kişiselleştirmeden genel olarak ifade ederken neden kişiselleştiriyorsunuz? Öncelikle
İhanet kelimesini nereden çıkarıyorsun. Öyle düşünüyorsan onu bilemem.
Siz eğitmenler seçilerek eğitime alınmadınız mı? Anlamadığınız veya bilmediğiniz bir konu veya konular olabilir. Her insan gibi, hatta benim gibi.
Ama bu topluma açık bir ortamda sorulursa, birisi de "Ne oluyoruz!" derse bundan alınmanın ve saldırmanın ne kadar çiğ bir davranış olduğunu tüm forum ahalisinin takdirlerine bırakıyorum.
Hiç bir zaman kahramanlık peşinde koşmadım, ve koşmam. Bu nedenle "klavye kahramanı" ifadesini ortaya bırakıyorum, beğenen alır.
F@tih projesinin eğitim politikası forum köşelerinde planlanıyorsa vay halimize.
Not: 1* Cevap vermemiş isem, an itibariyle forumda veya bilgisayar başında değilimdir!
2* Böyle bir konuya cevap verdiğimi unutmuş olabilirim. Veya an itibariyle dikkatimden kaçmış olabilir.
3* Cevabını verebileceğim konulara cevap vermeyi tercih ederim. Verebileceğim cevap yok ise cevap vermem. Bilginize!