F@tih 8 saat tahtayı tanıma kursu ne?

Kodla Büyü

cuisinier

Süper Üye
Süper Üye
25 saat Fatih'e hazırlayıcı kursu ve 30 saat Fatih projesi kursu haricinde birde 8 saat tahtayı tanıma kursu verecekmişiz.
30 saatin içerisinde zaten tahtayı tanıtmayacakmıyız? Ayrıca bu 8 saat ne bilgisi olan var mı?

buyur buradan yak!

tumblr_lox00bddRa1qg39ewo1_500.gif

F@tih projesinin emanet edildiği eğitmenler böyle ise, yan gelip yatan öğretmenlere MEB in diyeceği hiç bir şey yok ve olmamalıdır!

okadda' Alıntı:
buyur buradan yak!

F@tih projesinin emanet edildiği eğitmenler böyle ise, yan gelip yatan öğretmenlere MEB in diyeceği hiç bir şey yok ve olmamalıdır!

@okadda,

Bilip bilmeden yorum yapmak gereği duymanıza anlam verebilmiş değilim. Bunun dediğinizle ne alakası var? Fatih projesi eğitmenleri her konuda bilgilendiriliyor mu sanıyorsunuz? Zaten normal Fatih kursu içerisinde olan bir konu, neden ve ne şekilde böyle verilmeye çalışılıyor diye sormanın ne gibi bir yanlışlığı var?

Şayet öğretmenseniz okadda, "öğretmenin öğretmene bakışı böyle sorunluyken" bu bakanlıkta işler asla düzelmez ne yazık ki...

okadda' Alıntı:
buyur buradan yak!

Ne demek istedin?
emanet ettiği eğitmen diye beni mi kastettin?

Cevap bile yazamadın değil mi? İnsan her aklına geleni ölçmeden biçmeden pat diye ifade ederse böyle olur işte.

okadda' Alıntı:
buyur buradan yak!
Cevap bekliyorum klavye kahramanı.
Fatih projesinin neyini emanet etmişlerde neyine ihanet etmişiz söyle bakalım.
8 saatlik kursu duyunca ben de buyur burdan yak dedim.
2 gün geçmeden kursun içeriği değişiyor.

Ne eğitmenlere, ne de yangelip yatıyor dediğin öğretmenlere laf atıp tutacağına , durup düşünmeden konuşmamayı öğren.
Klavye kahramanı.

Ne oldu, şimdi! Mesajımı yazdım çıktım. Sizler gibi dakika başı bilgisayar başında değilim.

Konuyu kişiselleştirmeden genel olarak ifade ederken neden kişiselleştiriyorsunuz? Öncelikle
İhanet kelimesini nereden çıkarıyorsun. Öyle düşünüyorsan onu bilemem.
Siz eğitmenler seçilerek eğitime alınmadınız mı? Anlamadığınız veya bilmediğiniz bir konu veya konular olabilir. Her insan gibi, hatta benim gibi.
Ama bu topluma açık bir ortamda sorulursa, birisi de "Ne oluyoruz!" derse bundan alınmanın ve saldırmanın ne kadar çiğ bir davranış olduğunu tüm forum ahalisinin takdirlerine bırakıyorum.
Hiç bir zaman kahramanlık peşinde koşmadım, ve koşmam. Bu nedenle "klavye kahramanı" ifadesini ortaya bırakıyorum, beğenen alır.

F@tih projesinin eğitim politikası forum köşelerinde planlanıyorsa vay halimize.

Not: 1* Cevap vermemiş isem, an itibariyle forumda veya bilgisayar başında değilimdir!
2* Böyle bir konuya cevap verdiğimi unutmuş olabilirim. Veya an itibariyle dikkatimden kaçmış olabilir.
3* Cevabını verebileceğim konulara cevap vermeyi tercih ederim. Verebileceğim cevap yok ise cevap vermem. Bilginize!

Okul açıldığında tüm öğretmenlerin ön bilgi sahibi olması ve az da olsa kullanabilmeleri için açılıyor.30 saatlik kurslar tüm okullarda aynı anda verilemeyeceği için.

okadda' Alıntı:
Ne oldu, şimdi! Mesajımı yazdım çıktım. Sizler gibi dakika başı bilgisayar başında değilim.

Konuyu kişiselleştirmeden genel olarak ifade ederken neden kişiselleştiriyorsunuz? Öncelikle
İhanet kelimesini nereden çıkarıyorsun. Öyle düşünüyorsan onu bilemem.
Siz eğitmenler seçilerek eğitime alınmadınız mı? Anlamadığınız veya bilmediğiniz bir konu veya konular olabilir. Her insan gibi, hatta benim gibi.
Ama bu topluma açık bir ortamda sorulursa, birisi de "Ne oluyoruz!" derse bundan alınmanın ve saldırmanın ne kadar çiğ bir davranış olduğunu tüm forum ahalisinin takdirlerine bırakıyorum.
Hiç bir zaman kahramanlık peşinde koşmadım, ve koşmam. Bu nedenle "klavye kahramanı" ifadesini ortaya bırakıyorum, beğenen alır.

F@tih projesinin eğitim politikası forum köşelerinde planlanıyorsa vay halimize.

Not: 1* Cevap vermemiş isem, an itibariyle forumda veya bilgisayar başında değilimdir!
2* Böyle bir konuya cevap verdiğimi unutmuş olabilirim. Veya an itibariyle dikkatimden kaçmış olabilir.
3* Cevabını verebileceğim konulara cevap vermeyi tercih ederim. Verebileceğim cevap yok ise cevap vermem. Bilginize!

Ben sana ne sormuşum, sen düşük cümlelerle daldan dala atlamışsın.

Bu sözü bana söylediğin açık, olayın neyini kişiselleştirmişim.
Evet bize bir kurs verildi 30 saat fatih projesi ve akıllı tgahta kullanımı ile ilgili
ama bize 8 saatle ilgili birşey söyllenmedi
nedir bu 8 saat diye foruma yazdım,
sen terbiyesizlik edip
şeklinde beni yargılıyorsun.
Laf söylerken ölç tart ne söylediğine dikkat et boş boş konuşma....

BBNET
Geri