hocam yeni olanı anca inceleyebilmdim.şu formatörlük problemleri ve yüksek lisans işlerinden.
yorumum:
program sorun vermedi.kayıt ve arama kısmında.fakat bazı eksiklikler gözüme çarptı
1- düzenleme bölümü yok galiba yada ben göremediğim.girdiğim bir veriyi tekrar düzenleyebilmeliyim
2-çıkışta çıkmak istediğinize eminmisiniz diye sormasın bence,emin olmasam kapatmam zaten(bu durum sadece kayıt aşamasında bir bilgi yazılmış fakat kaydedilmemişse kaydetmediğiniz film var yinede kapatmak istiyormusunuz gibi olabilir.)
3-normal windows tabanlı görsel programlarda üstte bulunan simge durumunda küçültme ve kapatma butonları eklemeniz kullanımı kolaylaştırr bence
4-çıkış butonu resim var.kapatma işlemini buradan yapmayı düşünmüşsünüz.ama çok küçük kalıyor.kapatma butonu olmuyorsa bile çıkış kısmını biraz büyütseniz bence.
5-arka plan kötü değil.fakat gri menüler-ve siyah arka plan galiba görsel açıdan birbirini tamamlamamış.yada benim gözlerim bozuk

şaka tabiki.bunun için rek değiştirme seçenekleri getirebilmeniz süper olur.mesala programın arka planındaki rengini kullanıcı istediği bir film fragmanı olarak seçebilse mesea
bu kadar yeter sanırım.programlama biraz bilgim var ama delphiden hiç anlamam.fakat mükemmelliyetçi yapım nedeniyle biraz ince elerim.bazen...
kusuruma bakma bshark hocam.