Eylül Seminerleri Hk.

Kodla Büyü

halisserhat

Aktif Üye
Merhaba Arkadaşlar;

Eylülde bildiğiniz gibi 2 haftalık seminerlerimiz olacak. Ben de hizmet içi eğitimlere başvurmuştum. İkisi de bu 2 haftalık süreye denk geliyor. Acaba "görevli izinli" mi sayılmalıyım yoksa seminerlere katılmadım diye hiç ek ders almamalıyım?

yanlısım yoksa eger hem semıner ekders ucretını alırsın hemde hızmet ıcı ucretını.tabı yanlısım yoksa

MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI YÖNETİCİ VE ÖĞRETMENLERİNİN DERS VE EK DERS SAATLERİNE İLİŞKİN KARAR
Bakanlar Kurulu Kararı : 1/12/2006-2006/11350
Resmî Gazete : 16.12.2006/26378

Ders görevinin yapılmış sayılacağı hâller
MADDE 16- (1) Bir öğretim yılında 90 günü geçmemek üzere, bu Karar kapsamında bulunan personelden;

a) Bakanlıkça veya verilen yetki uyarınca valiliklerce yurt içinde düzenlenen her türlü eğitsel gezi, konferans, kurs ve seminerlerde görevlendirilenler; fiilen yerine getirdikleri bu görevleri süresince, görevlendirildikleri tarihte kendilerine verilmiş ek ders görevleri varsa bu görevlerini yapmış sayılırlar ve buna ilişkin ek ders ücretleri kadrolarının bulunduğu kurumca ödenir.

http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2 ... 1216-5.htm

halisserhat' Alıntı:
ulu2000' Alıntı:
görevli izinli sayılırsın. hem okuldaki ek dersi hem de hie ücretini alırsın.
Hocam diyelim ki ek dersi ödemedi; görevli izinli saymadı; bi hak iddia edebilir miyim?

Olcay hocamın attığı maddeleri gider ek dersi işleyen mudur yardımcına gösterip bi ay sonra alırsın ekdersleri en kötü ihtimal. Bende öyle olmuştu daha evvel :)

Yönetmelikler açıp okumak için var. Bu kadar basit şeyleri de araştırmadan sormasak iyi olacak. Bilmem kaç kere soruldu bunlar.

BBNET
Geri