Eylül maaşında sorun var mı?

Kodla Büyü
tabi vergi dilimine girmişseniz eğer girmemişseniz 1780 -1790 civarı olması lazım geçen aylar vergi matrahı toplamına bak

Büyük ihtimal vergi dilimine girmişsinizdir. Ben temmuz ayında girdim. O yüzden zamlı maaş alamadım. Benim maaşımda bu yüzden 46 TL'lik kesinti var.

hocam vergi dilimine girmişsinizdir. ağustosda 1807 aldım eylülde ise 1778 düştüm. 7/1im

10binde giriyorsunuz hocam, ağustosda 37 tl vergi verirken eylülde 66ya çıkmışım

goldenboy' Alıntı:
var hocam bence sizin 1730-1740 arası bişey olması lazım
Genelde öyle alıyodum da ondan kıllandım hocam. Sanırım vergi dilimine girdik. 3 kuruş zam yapıp onu da misliyle geri alıyo şerefsizler.

Hocam ilköğretimde görev yapıyor ve aile çocuk yardımı almıyorsanız normal rakamlar.

fahrican' Alıntı:
Hocam ilköğretimde görev yapıyor ve aile çocuk yardımı almıyorsanız normal rakamlar.
Sağol hocam. Geçen aylarda 1750 falan alıyodum da bu ay 1704 alınca bi sorun mu var acaba diye aklıma takıldı.

ben vergi dilimine girmedim daha 9/3 1775..... 9/2 ye 1760 civarı yatması lazım ama vergi dilimine girdiğin için kesiti ile o rakamlara düşüyor

4 eylülde 7/2 olmuş olmam lazım ama çok düşük almışım 1750..1800lü bişeydi sanki önceki aylarda..

ben de 8/3 üm. ticaret meslek lisesinde çalışıyorum. vergi matrahına girmemiş halde 1753 alıyorum. benim maaşda da mı sorun var acaba?

BBNET
Geri