Eylül maaşım yatmadı!

Kodla Büyü

yağmurtan

Aktif Üye
Aynı durumda olan var mı? İl dışı atama ile yer değiştirdim. Maaşım yatmadı. Bankam halk bankası.Yer istanbul.

bizim okulda bir öğretmene de yatmamış maaşı ben yaptım. tekrar kontrol ettim her şeyi doğru. hocamızda il dışı özür grubundan gelmişti. ingbank

Bizim okula eş durumundan bir bayan geldi. Okula geç geldiği için maaşını geç alacaktı. Nedeni maaş farklılıkları o bayan göreve başlamadan önce ilgili yerlere gönderilmiş ve onaylanmıştı. Büyük ihtimal maaşı gecikmeyle alacaksınız.

Hocam tatilde olmamız nedeni ile şu aşamada pazartesi gelmeden pek yapacak bir şey yok.

Öncelikle buradan bir kontrol edin Eylül maaşı görünüyor mu ?
https://ebordro.muhasebat.gov.tr/Bordro/gen/login.htm

Yine mebbis bilgilerinizden IBAN ınızı kontrol edin. Hesap cüzdanınız ya da ATM kartınız üzerindeki IBAN ile aynı mı ?
Bizde maaşları memur ve idareciler yaptığı için tam bilmiyorum ama mebbis bilgilerine göre KBS ye internet üzerinden maaşları giriyorlar
Mal müdürlüğü ve bankaya doğru numaralar bildirilmiş ise yatması gerekiyordu.

Maaşlarda gecikme olmaz ki. Ayın 15'i Saat: 00:00'da maaş hesaba geçer... Ek ders gibi bankanın maaşı geciktirme hakkı yok...
Yer değişikliği filan yapmadıysanız, sizin başka bir sıkıntı olmuştur hocam, acilen müdürünüzü, bankayı, mal müdürlüğünü sorgulayın...

Diğer öğretmenlerin yatmış mı sordunuz mu bazen ilçe bazında geçikmeler olabiliyor.
Eğer pazarteside yazmaz ise önce idareye söyleyin çözülmez ise ilçe muhtemetliğine uğrayın düzelteceklerdir.

Telaş yok. Benim de yatmadı. Ne yerim değişti ne de yurdum. Olur böyle şeyler. ANKARA Ziraat...

bazen il değiştiği zaman mal müdürlüklerine sistemden düşülmesi bilgisi verilmiyor. maaşısınz yapılsa bile ödenmiyor maaş. değişik birşeyler işte. tabi bu bir ihtimal. benim de böyle gelmişti başıma. pazartesi yaptırsanız bile perşembe gibi ancak alırsınız maaşı.

arkadaşlar bizde de aynı sorun olacaktı ki son anda mal müdürlüğü düzeltti. ilkokul ve orta okul olarak okullar ayrıldığından, ortaokula ayrı bir vergi no alınması gerekiyormuş. idareciler bilmediklerinden eski vergi no ile yapıp göndermişler. 2 gün düzeltmeyle uğraştılar. bizde 15 inde alamayacaktık neredeyse.

Bizim ilçede de milli eğitim maaşları yaptığı halde ilk atamalar sebebiyle maaşlar geç yapıldığı için mal müdürü kapris yapıp imzalamamış. pazartesiyi belkiyoruz.

BBNET
Geri