Arkadaşlar il dışı tercih yapmayı düşünen arkadaşlar puanlarını ve gitmek istedikleri yerleri yazarlarsa sağlıklı tercih yapma şansımız olur. Ben başlayayım.
94 puan - Tef - Konya
94 puan - Tef - Konya
Sanmıyorum yapmazlar hocam sebebi ise bu sene il-ilçe emri uygulanmış. İhtiyaç olmamasına rağmen atamışlar il dışından öğretmenleri daha da birşey yapılmaz zaten bunun üzerine.ramkan' Alıntı:2. Özür durumu da yolda gibi
Şahsen ben hiçbir işe yaramayacağını;fıssırıktan tayyare gibi bir şey olacağını düşünüyorum.syangela' Alıntı:herşey ne kadar saçma ya. ikinci il dışına ilkinde açılmayan okullar açılacak. daha düşük puanla daha iyi yere gitme olasılığı daha yüksek. özür grubu ilçe emri uygulamışsın ama atamasan adamı belki 2. ildışıyla istediği yere gidebilecekti. her gün yeni bir sürpriz. yeter ya.
hocam teflimisiniz..bende eskişehir istemeyi düşünüyorum puanım sizden düşük onun için soruyorum..102 Eskişehir,İzmir,Antalya,Mersin,Çanakkale,Bursa,Aydın vs....
Ben Eskişehiri yazmıcam hocam açılan yerleri görünce tayin isteyip istememe konusunda da kararsızımsweetsw' Alıntı:hocam teflimisiniz..bende eskişehir istemeyi düşünüyorum puanım sizden düşük onun için soruyorum..102 Eskişehir,İzmir,Antalya,Mersin,Çanakkale,Bursa,Aydın vs....