paradox99 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 668 13 Ekim 2016 #1 .exe.693.gzquar Bu virüsle karşılaşan va rmı arkadaşlar? Silmeye ve bulundupu dosyayı kopyalamaya izin vermiyor?
.exe.693.gzquar Bu virüsle karşılaşan va rmı arkadaşlar? Silmeye ve bulundupu dosyayı kopyalamaya izin vermiyor?
bshark Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 345 13 Ekim 2016 #2 bitdefender kullanıyorsunuz galiba hocam virüslü dosyayı bu uzantıya çevirip karantinaya alır. karantinadaki dosyaları sil derseniz siler.
bitdefender kullanıyorsunuz galiba hocam virüslü dosyayı bu uzantıya çevirip karantinaya alır. karantinadaki dosyaları sil derseniz siler.
paradox99 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 668 13 Ekim 2016 #3 bshark' Alıntı: bitdefender kullanıyorsunuz galiba hocam virüslü dosyayı bu uzantıya çevirip karantinaya alır. karantinadaki dosyaları sil derseniz siler. Genişletmek için tıkla ... Evet hocam yeni kullanmaya başladım deniyorum söylediğinizi. teşekkürler..
bshark' Alıntı: bitdefender kullanıyorsunuz galiba hocam virüslü dosyayı bu uzantıya çevirip karantinaya alır. karantinadaki dosyaları sil derseniz siler. Genişletmek için tıkla ... Evet hocam yeni kullanmaya başladım deniyorum söylediğinizi. teşekkürler..
paradox99 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 668 13 Ekim 2016 #4 Bunu nasıl sileceğiz bulamadım karantinayı silmeyi...
bshark Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 345 13 Ekim 2016 #5 full sürümde hatırlamıyorum maalesef nereden silindiğini hocam