N newzas45 Site Gezgini Mesajlar 51 19 Ocak 2010 #1 arkadaslar acil oalrak excelde veriler nasıl grafiğe aktarılır soylebilirmi acilll...........
M mkaratas Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 338 19 Ocak 2010 #2 tabloyu seçip Ekle>> Grafik dediğinizde oradaki adımları takip edip grafik oluşturabilirsiniz.
N newzas45 Site Gezgini Mesajlar 51 19 Ocak 2010 #3 olustuyomda tablo baya bi geniş yapıyom birtürlü olmuyo ama ufak bi tablo seceyim onu yapıyor
M mkaratas Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 338 19 Ocak 2010 #4 aslında tablonu oluşturuyor grafiğini de genişletirsen resim büyütür gibi büyütürsen verileri görebilirsin
aslında tablonu oluşturuyor grafiğini de genişletirsen resim büyütür gibi büyütürsen verileri görebilirsin
N newzas45 Site Gezgini Mesajlar 51 19 Ocak 2010 #5 hocam veriler sayısal olmadğı için bu sıkıntıyı yasıyom yoksa sayısal olsa hemen cıkıyo yok efendim mezunıyet durumu işi gücü falan sayısal veri yok
hocam veriler sayısal olmadğı için bu sıkıntıyı yasıyom yoksa sayısal olsa hemen cıkıyo yok efendim mezunıyet durumu işi gücü falan sayısal veri yok
E eses Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 853 19 Ocak 2010 #6 sayısal veri olmadan oluşturulabilir mi ki...
M mkaratas Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 338 19 Ocak 2010 #7 eses' Alıntı: sayısal veri olmadan oluşturulabilir mi ki... Genişletmek için tıkla ... kesinlikle katılıyorum
eses' Alıntı: sayısal veri olmadan oluşturulabilir mi ki... Genişletmek için tıkla ... kesinlikle katılıyorum
N newzas45 Site Gezgini Mesajlar 51 19 Ocak 2010 #8 hocam hallettim sabah saati eşrefliğime geldi herhalde saolasın ilgin için teşekkür ederim