alpi Üye Mesajlar 1,163 27 Kasım 2016 #1 arkadaşlar eklediğim listede bir sayfadaki durum bilgisine göre diğer sayfada yurtta olmayanların listelenmesini istiyorum bir türlü yapamadım Ekli dosyalar liste.rar liste.rar 10.1 KB · Görüntüleme: 28
arkadaşlar eklediğim listede bir sayfadaki durum bilgisine göre diğer sayfada yurtta olmayanların listelenmesini istiyorum bir türlü yapamadım
Tusunami Site Gezgini Mesajlar 68 27 Kasım 2016 #2 PivotTable ile hiçbir formül yazmadan yapabilirsiniz bunu
Tusunami Site Gezgini Mesajlar 68 28 Kasım 2016 #4 Sizin için yaptım kullanımı basittir kavrarsınız hemen. Fakat durumları eklediğiniz sayfaya yeni bir veri eklediğinizde pivottable olan sayfanın pivot ayarlarına gelip yenile demeyi unutmayın. verilerinizi o zaman güncelleyecektir. Ekli dosyalar liste.rar liste.rar 13.2 KB · Görüntüleme: 40
Sizin için yaptım kullanımı basittir kavrarsınız hemen. Fakat durumları eklediğiniz sayfaya yeni bir veri eklediğinizde pivottable olan sayfanın pivot ayarlarına gelip yenile demeyi unutmayın. verilerinizi o zaman güncelleyecektir.
alpi Üye Mesajlar 1,163 28 Kasım 2016 #6 tşkler hocam bu şekilde de işimi görüyor... formülle nasıl yapılır onu merakettim