excel programı(?)

Kodla Büyü

blue123

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar 30 tane öğretmene ayrı ayrı kulüp,sınıf rehber,ogy,ab proje gibi görevler veriliyor...excelde öğretmeni tıkladığımızda karşısında bu seçenekler gelip istediğimizi işarteleyip çıktı alabileceğimiz bir program varmı acaba...

combo box lı excell işlemleri olarak çok örnek bulabilirsin,
forum konu var incelersen.

combo box gibi fakat..solda öğretmen isimleri olacak tıkladığımda kutudan seçtiğim görevler öğretmene atanacak.....?????????

şimdi excel sayfam var soldaki öğretmen isimleri üzerine tıklayıp combo box ile kutu ekledim fakat sağdaki görevleri öğretmenlere nasıl atayacam..

hocam teşekkür ederim gönderdiğiniz program için..ama benim dediğim öğretmene sadece görev ekleme..örneğin öğretmen sınıf,kulüp ve ogy işarteleyip ekleyecem bu kadar..üzerine geldiğimde görecem ve yazdırabilecem..30 tane öğretmen için aynı kutu açılacak ve seçecem oradan görevleri her öğretmen için

şuraya program değilde geyik muhabbeti açsam en az 100tane cevap gelirdi...forum artık eskisi gibi değil...televole oldu

öğretmen isimleri
----------------------
ali
veli
ahmet
selim
cem

bunlara sınıf rehber öğret,ogy,kulüp atayacam..
fakat örneğin veliye tıklayınca bu görevler açılıp tıklayıp göevleri atayacam ve öğretmene tebliğ edecek formatta çıktı alınacak...

Hacı şöle bişey yaptım ama bak bakalım işine yararmııı

Cevap yazarsanız sevinirimmmm indirenlerrrr

Ekli dosyalar

• Son.rar
    Son.rar
    17.2 KB · Görüntüleme: 72
BBNET
Geri