S serkan7-9 Site Gezgini Mesajlar 54 13 Temmuz 2010 #1 ARKADAŞLAR 2007 DE SATIRLARI BİRŞELTİRME NASIL OLUYOR. ÖRNEĞİN 3 SATIRDAKİ VERİLERİ TEK SATIRDA NASIL GÖSTEREBİLİRİM
ARKADAŞLAR 2007 DE SATIRLARI BİRŞELTİRME NASIL OLUYOR. ÖRNEĞİN 3 SATIRDAKİ VERİLERİ TEK SATIRDA NASIL GÖSTEREBİLİRİM
D donmezz87 Aktif Üye Mesajlar 155 13 Temmuz 2010 #2 3 satırda birleştirme yaparsanız ve o 3 hücrede de veri varsa birleşme olmaz bildiğim kadarı ile ...
S serkan7-9 Site Gezgini Mesajlar 54 13 Temmuz 2010 #3 PEKİ 2003 TE BÖYLE BİR SORUN YOKTU HERHALDE? ONUN DIŞINDA VERİLERİ TEK SATIRDA YAZMAK İÇİN ÖNCEDEN Mİ BİRLEŞTİRME YAPMAK GEREKİYOR
PEKİ 2003 TE BÖYLE BİR SORUN YOKTU HERHALDE? ONUN DIŞINDA VERİLERİ TEK SATIRDA YAZMAK İÇİN ÖNCEDEN Mİ BİRLEŞTİRME YAPMAK GEREKİYOR
abtani Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 663 13 Temmuz 2010 #4 Soru/sorunu tam anlamadım ama A1:ali A2:topu A3:at A4=BİRLEŞTİR(A1;A2;A3) alitopuat şeklindemi bir şey istiyorsunuz
Soru/sorunu tam anlamadım ama A1:ali A2:topu A3:at A4=BİRLEŞTİR(A1;A2;A3) alitopuat şeklindemi bir şey istiyorsunuz
D donmezz87 Aktif Üye Mesajlar 155 13 Temmuz 2010 #5 abtani' Alıntı: Soru/sorunu tam anlamadım ama A1:ali A2:topu A3:at A4=BİRLEŞTİR(A1;A2;A3) alitopuat şeklindemi bir şey istiyorsunuz Genişletmek için tıkla ... bu mu hücre birleştir deyince benim aklıma hani hücreleri genişletmek iiçin kullanıyoruz ya o geldi :|
abtani' Alıntı: Soru/sorunu tam anlamadım ama A1:ali A2:topu A3:at A4=BİRLEŞTİR(A1;A2;A3) alitopuat şeklindemi bir şey istiyorsunuz Genişletmek için tıkla ... bu mu hücre birleştir deyince benim aklıma hani hücreleri genişletmek iiçin kullanıyoruz ya o geldi :|
S serkan7-9 Site Gezgini Mesajlar 54 13 Temmuz 2010 #6 evet hocam formulle yapmışsınız ama formulsüz arayüzden birleştir ve ortalaya tıklayınca tek a1:ali verisini tutuyor. formulsuz yapılamıyormuydu bu
evet hocam formulle yapmışsınız ama formulsüz arayüzden birleştir ve ortalaya tıklayınca tek a1:ali verisini tutuyor. formulsuz yapılamıyormuydu bu