birkan Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 265 22 Mart 2011 #1 Öğrencilere dağıtmak için hazırladığım excel 2007 ders notları, hatalar olabilir, biraz da konuları basit olarak aldım. Belki işinize yarar. Ekli dosyalar excel not.rar excel not.rar 884.4 KB · Görüntüleme: 2,621
Öğrencilere dağıtmak için hazırladığım excel 2007 ders notları, hatalar olabilir, biraz da konuları basit olarak aldım. Belki işinize yarar.
M mhmtygc Üye Mesajlar 48 22 Mart 2011 #5 teşekkürler hocam öğrenciler için güzel bir kaynak olmuş :alkis:
bilogrt038 Aktif Üye Mesajlar 175 3 Nisan 2011 #7 hocam emeginize sağlık hoş olmuş gerisinide bizler tamamlarız artık sağolun :+1:
K kalelibilişim Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,775 19 Mart 2013 #24 Teşekkürler hocam. Benim excell ile ilgili özel bir sorum olacak : Herhangi bir sütunda siyah ve kırmızı yazılı hücreler olduğunu düşünelim. Makro kullanmadan kırmızı ve siyah yazılı hücreleri sayma formülü girilebilir mi ?
Teşekkürler hocam. Benim excell ile ilgili özel bir sorum olacak : Herhangi bir sütunda siyah ve kırmızı yazılı hücreler olduğunu düşünelim. Makro kullanmadan kırmızı ve siyah yazılı hücreleri sayma formülü girilebilir mi ?