Y yesimk06 Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,041 15 Ocak 2008 #1 Excel de satır ya da sütunu nasıl sabitliyoruz arkadaşlar, yani sayfayı asağı indirdiğimde istediğim satırı hep görmek istiyorum
Excel de satır ya da sütunu nasıl sabitliyoruz arkadaşlar, yani sayfayı asağı indirdiğimde istediğim satırı hep görmek istiyorum
Y yesimk06 Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,041 15 Ocak 2008 #3 http://www.bilgisayarbilisim.net/excel_ ... t4414.html ne güzel dimi kendim sorup kendim cevaplıyom
S sitelerde Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 698 15 Ocak 2008 #4 pencere menüsünden bölmeleri dondur seçili hücrenin solunda ve üstünde olan satır ve sütunlar kaydırma çubuklarının hareketinden etkilenmez Eğer bir satı seçersen o satırın üstündeki satırlar sabit kalır vs.
pencere menüsünden bölmeleri dondur seçili hücrenin solunda ve üstünde olan satır ve sütunlar kaydırma çubuklarının hareketinden etkilenmez Eğer bir satı seçersen o satırın üstündeki satırlar sabit kalır vs.
S sitelerde Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 698 15 Ocak 2008 #5 Cevap yazarken cevap gelmiş bile hem de soruyu sorandan :lol: