Y yuureii Site Gezgini Mesajlar 75 26 Şubat 2008 #1 Arkadaşlar Excel de formüller arasında ; kullandığımda hata veriyor bunun sebebi ve çözümünü bilen var mı? Office'i kaldırıp tekrar kurmak uzun zaman alacak. O yüzden çözümü varsa acilen gerekli.
Arkadaşlar Excel de formüller arasında ; kullandığımda hata veriyor bunun sebebi ve çözümünü bilen var mı? Office'i kaldırıp tekrar kurmak uzun zaman alacak. O yüzden çözümü varsa acilen gerekli.
G girdab Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 597 26 Şubat 2008 #2 Hocam denetim masasından bölge ve dil seçeneklerine gir. Daha sonra özelleştir düğmesine tıkla. Liste ayırıcı yı ; olarak değiştir.
Hocam denetim masasından bölge ve dil seçeneklerine gir. Daha sonra özelleştir düğmesine tıkla. Liste ayırıcı yı ; olarak değiştir.
Y yuureii Site Gezgini Mesajlar 75 26 Şubat 2008 #3 girdab' Alıntı: Hocam denetim masasından bölge ve dil seçeneklerine gir. Daha sonra özelleştir düğmesine tıkla. Liste ayırıcı yı ; olarak değiştir. Genişletmek için tıkla ... Çok sağol hocam. Bu çok iyi oldu.
girdab' Alıntı: Hocam denetim masasından bölge ve dil seçeneklerine gir. Daha sonra özelleştir düğmesine tıkla. Liste ayırıcı yı ; olarak değiştir. Genişletmek için tıkla ... Çok sağol hocam. Bu çok iyi oldu.