Tamamdır hocam öyle yapayım.Ben izmirdeyken bizim parçacılar kısacası Çankaya tüm toptancılar orada. Bu siteden illaha almanıza gerek yok başka satan yerler de vardır. Benim evin oradaki bilgisayarcı arkadaş donanımdan anlayan biriydi. Zaten konuşmasından anlaşılır bilen biri ise. Blgisayarcınız iyi ise ona da bir danışın. Kendi toptancılarında daha iyi fiyat olabilir
ben bilgisayar ekranlarında servisime gelen cihazın ekranını sökmeden fiyat vermiyorum hocam.. ekranların arkasında bir parça kodu mevcut. onu görerek fiyat vermek ve değişim yapmak daha doğru oluyor. bazı cihazlar 144hz bazı cihazlar ips bazı cihazlar ise standart olabiliyor. o yüzden zaten kırık olan ekranı söktürüp işlem yaptırın.Arkadaşlar merhabalar Casper Excalibur g870 marka dizüstü bilgisayarın ekran değişimi gerekiyor. Tahmini ekran değişimi ücreti ne kadara olur? Ayrıca servisten mi yoksa bilgisayarcıdan mı islemi yapalım?
Teşekkür ederim Hocam bilgilendirme içinben bilgisayar ekranlarında servisime gelen cihazın ekranını sökmeden fiyat vermiyorum hocam.. ekranların arkasında bir parça kodu mevcut. onu görerek fiyat vermek ve değişim yapmak daha doğru oluyor. bazı cihazlar 144hz bazı cihazlar ips bazı cihazlar ise standart olabiliyor. o yüzden zaten kırık olan ekranı söktürüp işlem yaptırın.