evlillik yıl dönumu hediyesi?

Kodla Büyü
Güzel tek bir gül tavsiye ederim. Ve ardından dışarda güzel bir akşam yemeği ve romantik bir gece ;)

her türlü takı olabilir, yüzükten hoşlanmıyorsa. hoş nazar boncuklu bileklikler kolyeler oluyor. hem spor tarzda her zaman kullanabilir. mutlaka çiçek yaptırın. güzel bir akşam yemeği yiyebilirsiniz ve mutlaka romantik bir anda ezberlediğiniz bir şiir okuyun. kısa bir dörtlük bile olabilir. bayanlar sürprizlere bayılır..

eve geç gelmesini sağlayın o esnada evde mum ışığında muazzam bir sofra hazırlayın. fonda sevdiğiniz romantik parçalar çalsın. elinizde tek kırmızı gül. onu öyle karşılayın. pahalı hediyelere gerek yok hiç de.

Size özel eşyalarla büyük bir çerçeve yaptırın. Örneğin düğün davetiyeniz, balayından bir fotoğraf, kurumuş bir çiçek, ilk gittiğiniz filmin bileti ya da afişi... Siz yaratıcığınıza kalmış. Evlilik yıldönümü hediyesi parayla alınan bir eşya olmamalı. İçinde emeğiniz olan birşeyler yapın. Ben bu yıl ilk gittiğimiz filmin afişine kendi fotoğraflarımızı yerleştirdim. http://www.hediyeposter.com/hediye-poster.htmlBuradan esinlendim:-)

atakom' Alıntı:
kapitalist düzenin oyununa gelmeyin hocam 8)
:alkis: kesinlikle hediyeydi çiçekti gönülden kopup sevdicek mutlu olsun diye alındığı zaman daha kıymetli oluyo. yoksa bankalar gsm operatörleri hatta abonesi olduğunuz tv bile hediye veriyo doğum günü evlilik yıldönümü vs die.

fakat hocam yemekti çiçekti romantizmdi derken ekstra hediyeye de ihtiyacım var diyosa demek ki bu sefer hediye çok gerekli :))
nacizane görüş: bir bayana elektronik eşya özel günde hediye edilmez. o sebepten romantik bi akşam yanında en güzel takı gider. altın olmasa bile çok çok güzel ve değerli gümüş setler var hem iş ortamında da kullanır havası olur kocacım aldı deyü. ama bence her kadının incili bi seti olmalı inci her türlü gece-gündüz kıyafetinin kurtarıcısı olur hem zarif hem de şıktır. zaten inci bi set var diyosanız o zaman da yakuttu zümrüttü bi sürü seçenek var. mesela zümrütlü gümüş setler çok revaçtaydı bizim okulun hatunları arasında ;)

girme hocam masrafa parana yazık.. düşünmek önemli olan hediyenin pahalı olup olmaması değil.. ihtiyacını belirle uygun hediye al ... hedefi onikiden vur...

Photoshopta güzel bir çalışma yap. Çıkarttır fotoğrafçıda yazıcıdan. Hem diğerlerine göre ucuza gelir. Hem el emeği, göz nuru. :puhaha:

poster fikrini tuttum:)
hocam illa hediye alacaksan değerli bişey al .. kocamın özel günlerde dandiri dundik şeyler getirmesinden nefret ediyorum .. yok nazar boncuğu yok bilmem ne kendimi kötü hissettiriyor.. eğer paran yoksada el emeğin olsun yani buluntu gibi bişeylerle çıkma karşısına emek olsun, itina olsun zaman ayırdığın bişey olsun

ekte verdiğim psdyi çok iyi düşünerek düzenlemekle başlayın. yazacaklarınız ne kadar beğeneceğini belirler :) yanına ne alırsınız, ya da alır mısınız bilemem ama iyi bir başlangıç olur. ayrıca ben eşime yıllar önce iki paragraf yazmıştım. geçenlerde hala yanından ayırmadığını gördüm arda açıp okuduğunu söyledi o da çok başarılı bir hediye olmuş anlaşılan

Ekli dosyalar

BBNET
Geri