evlenme teklifi için yardım...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ercool
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

ercool

Aktif Üye
selam arkadaşlar kız arkadaşıma evlenme teklifi yapacağım. bunun unutulmaz olmasını istiyorum. bunun için önerileriniz bekliyorum.

ey dilberi rana, ey tesadüfü müstesna, o mahrem suratınızı görünce size lahza-i kalpten sarsıldım. diye başla hocam. bence size özgü bişey olsun.

istanbul38' Alıntı:
eminmisin hocam.. :) iyi düşündünmü
evet eminim hocam kötü bir deneyimim olmuştu. bir daha bu kadar sevebileceğimi düşünmüyordum. ama allah deli gibi aşık olmak nasip etti. inş utandırmaz.

ercool' Alıntı:
istanbul38' Alıntı:
eminmisin hocam.. :) iyi düşündünmü
evet eminim hocam kötü bir deneyimim olmuştu. bir daha bu kadar sevebileceğimi düşünmüyordum. ama allah deli gibi aşık olmak nasip etti. inş utandırmaz.
Allah bizede nasip etsin hocam.. hakkınızda hayırlısı olsun..

Öncelikle Allah mesut etsin inşallah.
Nerede yaşadığınızı bilmiyorum, denize kıyısı olan bir şehirde yaşıyorsanız benim yaptığım gibi yapabilirsiniz. Yat kiralayıp güneş batarken denize açıldıktan sonra özel hazırlanmış bir masada( özellikle gül yaprakları ve mumlar) önceden ısmarlayıp hazırlattığınız yemeğinizin ardından, yüzüğünüzü çıkartıp evlenme teklif edebilirsiniz. Ben yüzüğü özel bir kapta tatlı servis ediliyormuş gibi getirtip nişanlıma açtırmıştım. Hatta canlı müzik bile yaptırtabilirsiniz keman veya gitar. Bence güzel bir evlilik teklifi olmuştu. Sizin için hayırlısı olur inşallah.

Ben arkadaşım için yaptığım şeyi anlatayım;
Köy okulunda görev yapan bir arkadaş bulunur, öğrencilere çiçek toplama ödevi verilir. 1 çuval çiçek toplanır.
Pasta yaptırılır. Çeşit meyva suyu alınır 1 koli duruma göre. Arkadaşın evi ayarlanır. Önceden hanım kız eve alınır ama salona alınmaz. Arkadaşlara haber verilir. Salon çiçeklerle balonlarla kurdelalarla süslenir. Duruma uygun hafif müzik ayarlanır. Hanım kız çağrılacağı anda kapısının önünden salona doğru çiçek yolu yapılır. Salonda yalnız beyfendi bekler. 2 arkadaşta alkışlamak için gizlenir. Cevap evet olduğu an diğer arkadaşlar aşağıdan çağrılır. Kutlama yapılır.
Gündüz olursa akşam da hep beraber yemeğe gidilir. Gece yapılırsa evde yemekte yenir.

Unutulmaz olsun demişsiniz de hocam,Çorbacı da evlilik teklifi edilse bile unutulmaz yani :) Rahat olun,Eğer istiyorsa her türlüsü hoşuna gidecektir karşınızdaki kişinin..

evleneceğiniz kişinin çocukluğunun geçtiği yere gidip orada teklif edin... (mümkünse çocukluk arkaşları da size yardım etsin bi organize sürpriz hazırlayın) :wink:

hocam kinder sürpriz yumurtayı özenle açıyorsun sonra içindeki oyuncağı çıkarıp içine yüzük koyuyorsun sonra güzel bir mekenda yumurtayı ver hocam gerisi sana kalmış artıkın :)

ercool' Alıntı:

deli gibi aşık olmak çok etkileyici :)

celikumit' Alıntı:
bir btciye yakışır bir şekilde
okul sitesinden bir teklif yaparsan bunu unutmaz ama sende unutmazsın, haber olma şansın bile var,
göze alırsan tabi
böyle bişeyde olabilir
http://www.betulbenimleevlenirmisin.com
Bu iyiymiş bunuda nasıl süpriz şekilde kıza gösterirsine fikir buldum:

dersinki internette acil bi işim var. para lazım. şu an bende internet gitti. sen yakın bi internet kafeye giriverde bana bi eft yap.. daha öncedende o kafeye gidip giriş sayfasına bu siteyi yerleştirirsin. kafeciye tembihlersin o o masaya oturur ve google niyetine bi açarki amanın oney la kabul ediyom la der ve onlar ermiş muradına biz çıkak kerevetine. amaaa kız olduya o an cinsliği tutar yok arkadaş benim flashımda google chrome var vay efendim ben onu yukler ondan girerrim flan derse o zaman yandın :mrgreen: :mrgreen:

Ekli dosyalar

• Fotoğraf0184-1.jpg
    Fotoğraf0184-1.jpg
    101.2 KB · Görüntüleme: 285
BBNET
Geri