evet eminim hocam kötü bir deneyimim olmuştu. bir daha bu kadar sevebileceğimi düşünmüyordum. ama allah deli gibi aşık olmak nasip etti. inş utandırmaz.istanbul38' Alıntı:eminmisin hocam..iyi düşündünmü
Allah bizede nasip etsin hocam.. hakkınızda hayırlısı olsun..ercool' Alıntı:evet eminim hocam kötü bir deneyimim olmuştu. bir daha bu kadar sevebileceğimi düşünmüyordum. ama allah deli gibi aşık olmak nasip etti. inş utandırmaz.istanbul38' Alıntı:eminmisin hocam..iyi düşündünmü
inş hocamistanbul38' Alıntı:Allah bizede nasip etsin hocam.. hakkınızda hayırlısı olsun..ercool' Alıntı:evet eminim hocam kötü bir deneyimim olmuştu. bir daha bu kadar sevebileceğimi düşünmüyordum. ama allah deli gibi aşık olmak nasip etti. inş utandırmaz.istanbul38' Alıntı:eminmisin hocam..iyi düşündünmü
ercool' Alıntı:evet eminim hocam kötü bir deneyimim olmuştu. bir daha bu kadar sevebileceğimi düşünmüyordum. ama allah deli gibi aşık olmak nasip etti. inş utandırmaz.
Bu iyiymiş bunuda nasıl süpriz şekilde kıza gösterirsine fikir buldum:celikumit' Alıntı:bir btciye yakışır bir şekilde
okul sitesinden bir teklif yaparsan bunu unutmaz ama sende unutmazsın, haber olma şansın bile var,
göze alırsan tabi
böyle bişeyde olabilir
http://www.betulbenimleevlenirmisin.com