Evlat acısı çok ağırmış, başınıza gelince değil mi?

Kodla Büyü
dirty_y' Alıntı:
Üzücü bir olay ama İnşallah hayırlara vesile olur.

Hocam az önce bir haber sitesinde okudum. Savcılık soruşturma açmış, intihar deniliyor ama bakalım ne çıkacak. Demek hâla biraz insanlık kalmış içindeki başbakana kimse evlat acısı çekmesin diyor. Mecliste katilleri savunurken aklı neredeydi. Bakalım önümüzdeki zamanlarda eski tavrını sürdürecek mi?

Hocam onların hepsi birilerinin maşası maalesef, o koltukta kalabilmesi için o çizğide gimesi gerekiyor.

Hadi oğlu kendi inisiyatifi ile ölümü seçmiş. Peki ya ölmek istemeyen, gelecek hayalleri olan, kör kurşuna giden gençler ne olacak.

pisagorean' Alıntı:
Hadi oğlu kendi inisiyatifi ile ölümü seçmiş. Peki ya ölmek istemeyen, gelecek hayalleri olan, kör kurşuna giden gençler ne olacak.

Hocam fark bariz değil mi? Biri şehit cennete , diğeri...

Hocam az önce bir haber sitesinde okudum. Savcılık soruşturma açmış, intihar deniliyor ama bakalım ne çıkacak. Demek hâla biraz insanlık kalmış içindeki başbakana kimse evlat acısı çekmesin diyor. Mecliste katilleri savunurken aklı neredeydi. Bakalım önümüzdeki zamanlarda eski tavrını sürdürecek mi?

eski tavrı artarak devam etmezse iyi

başbakan akan kanı durdurmayı bırakın daha çok şehit verdik. dün 12 şehidimiz vardır ama devlete ihanet eden bir millet vekilinin oğluna gösterilen özen şehitlerimize gösterilmedi. cenazeye katılmayan mhp ye de teşekkür ediyorum. pkk nın alnında öpen bdp lilerin kalkıpta bu kanı sayın başbakan ancak siz durdurabilirsiniz demek sizede çelişkili gelmiyor mu?

başbakan terörü bitirecek güçte olmadığı hatta daha büyük tavizler vererek terörü azdırıdığı bu on yıllık iktidarda göstermiştir. son on yılda pkk için atılmış hiç bir ciddi adım gördünüz mü? her gün 5-10 şehit vermye devam edin bir gün sizin ocağınızada bu ateş düşerse bakalım aynı yolda yürümeye devam edecekmisiniz

Allah yinede kimseye evlat acısı vermesin isterse dünyanın en kötü adamı olsun acı bir durum. Umarım biraz olsun asker analarınında neler hissedebileceğini anlamıştır ve artık yapıcı birşeyler yapmayı seçer.

ben üzülmedim arkadaşlar hem de hiç üzülmedim Allah hainlere fırsat vermesin
Allah Türk Milletini Vatanını hainlerden korusun

ölen çocuğa içindeki bunalımdan çıkamayıp canına kıydığı için üzüldüm babası şu soruyu sormalı şuan kendisine acaba kaç teröriste yardım ve yataklık ederek kaç yuvanın sönmesini sağladım ve kaç evladın şehit olmasına yardım ettim diye sormalı tabiii vicdanı varsa inancı varsa

BBNET
Geri