Evet konumuz sakal

Kodla Büyü
sakal bırakınca yakışmayanı da var sakal kesince yakışmayanı da var önemli olan okula öğrencinin işte bu bizim öğretminiz diyecek şekilde gitmek yırtık pantolon düşük bel kısa değil mini etek giyeni de var mı bilmem ben kıravatı sevmiyordum ne yalan söyleyeyim yine gömlek giyerim ama kıravat takmıyorum

konuyu kapatacak bir resim ekleyeyim kimse de uzatmasın öğretmen arkadaşlarım saygıdeğer meslektaşlarımın birbirini kırmasına gerek yok.....

BİRAZ DA GÜLELİM :)))

Ekli dosyalar

• 14316715_1724249771159638_6584788619044930271_n.jpg
    14316715_1724249771159638_6584788619044930271_n.jpg
    25.7 KB · Görüntüleme: 384
:-1: Seviyesiz olan bu konu sadece gerginlik çıkarmaya yarıyor. Üniversitelerde proflar istedikleri tipte sakal bırakıyor. Yurt dışında 3-4 ülke gezdiğim, öğretmenlerden sakallı hatta dedeler gibi uzunca sakal bırakmış öğretmenler var. Sakallı öğretmenlere laf söyleyen kimsede yok. Eğitimlerinde bir eksiklikte yok. sakal gayet normal karşılanıyor. Yani bu konuyu açan arkadaşın tek amacı burada fitne çıkarmak. İnsanları çatıştırmak. Nefret söylemi oluşturmak. İnsanları ayrıştırmak. Tamamen kötü niyetli açılmış bir konu. Yaptığın anket bilimsel değil birkere. Hiçbir oranı sana vermeyecek her okuldaki erkek öğretmen sayısı ve buna bağlı yüzde kaçı sakallı vb. gibi bir sonucu asla bulamayacağın tipten saçma bir anket.

hocanın birisi umrelik sakaldan bahsetmiş yahudi. tipi top sakalı da söylesene hoca kulağa küpe takanı dövmeli olanı da söylesene onlar işine mi gelmiyor

bence özür dilemeniz lazım hocam :puhaha:
güldür güldür deki özür dileyeksin psikopatı geldi bir an aklıma :D

bende keçi sakal, kot ve tişört ile gidiyorum çok da memnunun. 4-5 sene önce bu işi savunanlar şimdi ters döndü ne oldu ise bence takım elbise ile gelinmesin görsel olarak rahatsız edici her öğretmen yeşil şort giysin en güzeli....

yolcuhan' Alıntı:
Sadece saç sakal kıl tüy değil, tümden bir serbeslik var.
Kimin ne yaptığı belli değil.
Hatta nöbetçi iken bakıyorum; okula giren çıkan, öğrenci mi öğretmen mi, okul dışından birimi, küçük mü büyükmü belli değil.
Sivil kıyafet işine karşıyım kardeşim böyle olacak ise!!!
Çivisi çıktı milli eğitimin. istisna okullar olabilir amma çevremde gördüklerim böyle.
Öğrenciler saldırıldı zorla hem kıyafet hem devamsızlık hem not işinde.
Öğretmenlerden de zaten salmış olanlar vardı, artık tümden bir saldım çayıra mevlam kayıra durumu var.
Nerdeyse tümden; "hayatı tesbih yapmışım sallıyormuşum amk." durumu var!!!

Hocam sakala karşıyım demişsin sakallı, pala bıyıklı abileri avatar yapmışsın :D

Arkadaşlar kimse yanlış anlamasın ! Sakal bırakmaya karşı olunabilir bunda bir sorun görmüyorum; ama her şeyi dine imana vurma yüzssüzlüğünden gına geldi artık. Eğitimciyiz biz önce herkes bunu bilerek konuşsun. Eğittiğimiz çocuklarımıza da en başta insanın farklı özelliklerinin olabileceğini ; kimsenin bu farklılıkları kusur olarak görmemesi gerektiğini anlatmakla yükümlüyüz. Bizim böyle yükümlülüklerimiz varken kalkıp sakal bırakmak isteyen birine sakal bırakmak iş mi , kul için Allah için ne yaptın onu söyle demek hiç kimsenin haddi değil. Çünkü Din ve İman kul ile Allah arasında olan bir şey. kalkıp kimse kimseye ne kadar dindar ya da imanlı olduğunu ıspatlamak zorunda değil.

Bu şekilde düşünenler benim gözümde şort giydiği için bir kızın yüzüne tekme atan Abdullah Çakıroğlu'ndan farksızdır. O da savunmasında giyinmesini beğenmediğim kişileri döverim demiş. Ne diyeyim Allah beterinden korusun. Amin.

Okuldaki tek sakalli benim. Herkes sinek kaydi
. Haliyle dikkat cekiyor. Yakismis diyen isid olmus diyen de var. Mudure.gorunmedim hic bakalim

BBNET
Geri