Evden Eve Nakliyat

Kodla Büyü

rizarikan79

Site Gezgini
Bu sözü bir çok yerde duydunuz. Fakat içeriğinin özü ne, nedir, nasıl olur. Bunları hiç merak ettiniz mi?
İsterseniz biz öncelikli konumuzla ilgili birkaç açıklama getirelim. Evden eve nakliyat, bir eşyanın yada emtianın bir kapıdan alınıp ara mesafe geçilip diğer bir kapıya eksiksiz olarak gönderim işi olarak tanımlayabiliriz. Evden eve nakliyat işinde olmazlardan biri mutlaka eşyanın tam eksiksiz olarak gönderilmesidir. Bir diğeri ise müşteriye en kısa zamanda eşyasını, evine yada iş yerine ulaştırılmasıdır. Bir çok şirket günümüzde çeşitli teknolojiler kullanarak yapmış olduğu hizmetleri müşterilerine online gösterimlerle iletip müşterilerinin memnuniyetlerini kazanma yarışına girmekteler. Gelişen teknolojilerde bu gayet normal olarak karşılanır.
İsterseniz burada kullanılan tabirleri şimdi tek tek açıklayalım;
Önce bir taşınacak eşya yada mal olması lazım gelir. Peki nedir eşya yada mal açıklayalım.

Mal:
Bir kişinin yada bir tüzel kişinin sahibi bulunan, taşınır veya taşınmaz varlıkların bütünü.
Alınıp satılabilen her türden ticaret eşyası, tüccar malı, emtia.
İnsan gereksinimlerini doğrudan veya dolaylı olarak karşılama özelliğine sahip her türlü nesne.
İkinci olarak alıcı ve satıcı gelir.
Alıcı:
Kendisine bir şey gönderilen.
Satın almak isteyen kimse, müşteri.
Satıcı:
Alıcıya bir şey satan kimse
Son olarak ta taşıma işlemi gelir.
Taşıma:
İnsan, mal vb.nin çeşitli araçlarla bir kapıdan bir başka kapıya taşınma işi, nakliyecilik, nakliyat, transport.
İşte bunların bir araya gelerek oluşturduğu bu işleme Nakliye işlemi denir.
Bizler bu evden eve taşıma işlemlerinin çoğunda güvenilir bir firma yada kişi arayışına gireriz. Taşınan emtianın bizim yada gönderilen kişi için önemi elbetteki vardır. Tabi bu nakliye işlemlerinde yasal yükümlülükler yerine getirilmesi gerekir. Taşımacılık yapılan bu mallar mutlaka bir paha değeri bulundurur. Şirketler bunun bilincinde olmalı ve bu bilinçle hareket etmelidir.
Ankara'da yaşayan biri olarak büyükşehirin yoğunluğunda evden eve taşıma işlerinin yada eşya depolama işlerinin ne denli zor şartlar içerisinde olduğunu, hele ki Ankara'nın çukurlu asfalt yollarında bunun çok zor olduğunu bilmeyenimiz yoktur. Bu açıdan mutlaka güvenilir bir Evden Eve Nakliyat şirketine gereksinimimiz doğacaktır.

Kısmi taşımacılık, parça eşya taşımacılığı olarak tabir edilen taşıma biçimidir. Kısmi taşımada amaç şehirler arası eşya taşıma fiyatlarını müşteri için daha ekonomik hale getirmektir. Aynı rotadaki birden fazla farklı müşteri eşyalarını aynı araç ile taşıyarak taşımanızı ekonomik hale getirebilirsiniz. Evden Eve Nakliyat Firmaları Türkiye'nin tüm il ve ilçelerine Kısmi eşya taşıması yapmaktadır. Özellikle haziran, temmuz ve ağustos aylarında tatil beldelerine giden müşterilerimiz bir nakliyat aracını tam dolduramayacak eşyalarını nakliye taleplerinde bulunurlar. Bu nakliyeyi önce Kargo şirketleriyle yapmaya çalışırlar. Ancak Kargo şirketleri evlerden eşyayı alıp yeni eve teslim etmediklerinden, bu hizmeti yapsalar bile paketleme, dolap sökme ve montaj işlemlerini yapmadıklarından müşteriler evden eve nakliyat firmalarıyla eşyalarını taşıtma arayışına girerler. Ancak müşterilerin endişeleri eşyalarının kamyon içerisinde diğer başka müşterilerin eşyalarıyla karışabileceği endişesi taşımalarıdır.
Evden eve nakliye firmaları eşyalarınızı evlerinizden ambalajlayıp nakliyat aracına indirilme sırasına göre yerleştirirler. Eşyanızın tamamı arabaya muntazam bir şekilde istiflendikten sonra nakliye aracının içerisinde sallanmasını ve düşmesini engellemek için yaptığımız ip bağlama yerleri vasıtasıyla nakliye eşyalarınız bağlanır. Eğer eşyalarınızdan sonra araca başka bir eşya da yüklenecek ise eşyalar arasına büyük boy kartonlar konularak eşyaların birbirine karışması önlenmiş olur. Ya da nakliye eşyalarının envanteri çıkarılarak liste yapılır. İndirme yerinde bu envanter listesine göre eşyalarınız size teslim edilmiş olur. Kısmi taşıma için alınan eşyalar nakliye depolarında bir kaç gün muhafaza imkanı da sunulabilmektedir ve bu hizmet için de sizden herhangi bir ücret talep etmemektedirler.
Kısmi ya da parça eşya nakliyeciliğinde amaç aynı güzergaha gidecek nakliye eşyaları tek araç ile taşıyarak taşıma ücretini cazip hale getirmektir.
Burada ben bir açıklama yapmak isterim. Evlendim ve Ankara’da bulunan ev eşyalarımın bir kısmını Elazığ’a götürdüm ve aynı yöntemle tekrar Ankara’ya getirdim. Önce kargo şirketlerine sordum çok fahiş fiyatlar söylendi, bende soluğu nakliye firmasında aldım ve kendileriyle görüştükten sonra onlardan almış olduğum çok cüzi rakamlarla evden eve nakliye işlemimi halletmiş oldum. Hem giderken hem de geri getirme işlemimde benim bütçeme baya bir katkısı olmuştu. Size de Ankara nakliye firmalarını düşünmenizi tavsiye ederim.

hocam seo çalışmalarını konu dışı bölümünde yaparsan forum sakini olarak müteşekkir olurum.

BBNET
Geri