ofkar Üye Mesajlar 1,194 13 Nisan 2018 #1 Arkadaşlar bu resimdeki etkinlikler hangi sitedeydi acaba? Bu etkinlikleri Ali ŞAKALAK hocamın okul sitesinde buldum. Bunu kendi okul sitemde nasıl yayımlayabilirim? Allah(c.c.) razı olsun Ekli dosyalar örnek.png 243 KB · Görüntüleme: 123
Arkadaşlar bu resimdeki etkinlikler hangi sitedeydi acaba? Bu etkinlikleri Ali ŞAKALAK hocamın okul sitesinde buldum. Bunu kendi okul sitemde nasıl yayımlayabilirim? Allah(c.c.) razı olsun
dealtalice Aktif Üye Mesajlar 194 14 Mayıs 2018 #3 ofkar' Alıntı: Arkadaşlar bu resimdeki etkinlikler hangi sitedeydi acaba? Bu etkinlikleri Ali ŞAKALAK hocamın okul sitesinde buldum. Bunu kendi okul sitemde nasıl yayımlayabilirim? Allah(c.c.) razı olsun Genişletmek için tıkla ... Learning apps den aldım hocam. Bi kacktanesini de kendim oluşturdum. Embed ederek yaptım. Bi dene yapamazsan yapılış videosunu atarım.
ofkar' Alıntı: Arkadaşlar bu resimdeki etkinlikler hangi sitedeydi acaba? Bu etkinlikleri Ali ŞAKALAK hocamın okul sitesinde buldum. Bunu kendi okul sitemde nasıl yayımlayabilirim? Allah(c.c.) razı olsun Genişletmek için tıkla ... Learning apps den aldım hocam. Bi kacktanesini de kendim oluşturdum. Embed ederek yaptım. Bi dene yapamazsan yapılış videosunu atarım.