Bilgisayar-Bilişim Teknolojileri
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Forumu Son Konuları
24 Saat
Bilişim Teknolojileri - Formatör - Bilgisayar Öğretmeni Kayıt
Kayıt Olun
iletişim
iletişim
Detaylı Arama
Arama
Yeni Konu Aç
Yeni Konu Aç

Etkileşimli tahta kablolu internete bağlanmıyor

Konu, 'Sistem, Ağ ve Güvenlik' kısmında dirhem tarafından paylaşıldı.


  1. dirhem

    dirhem Site Gezgini

    Kayıt:
    6 Ekim 2009
    Mesajlar:
    92
    Beğeni:
    1
    Tahtaya format atınca kablolu internet geliyor, bazen yeniden başlatmakta yeterli oluyor, net bağlantısı olmadığında ağ bağlantıları bölümünde yerel ağ bağlantısı simgesi olmuyor ve aygıt yöneticisinde sadece wireless driver görünüyor. Kabloda sıkıntı yok. Bir laptop bağladım ağa bağlanıyor. Sorunu anlayamadım arkadaşlar
     
  2. creativelife

    creativelife Üye

    Kayıt:
    6 Ocak 2018
    Mesajlar:
    6
    Beğeni:
    0
  3. dirhem

    dirhem Site Gezgini

    Kayıt:
    6 Ekim 2009
    Mesajlar:
    92
    Beğeni:
    1
    İmaj ile yükleme yapıyorum, bütün tahtalara, hiçbirinde böyle bir problem yok. Tahtada net herhangi bir işlem yapmadan bazen geliyor sonra tekrar gidiyor. Yerel ağ bağlantısı simgesi de gidip geliyor. Önerinizi deniycem hocam teşekkürler
     
  4. MuaLLi

    MuaLLi Site Gezgini

    Kayıt:
    30 Eylül 2009
    Mesajlar:
    88
    Beğeni:
    4
    Hocam o sınıftaki ap yi bir resetleyin muhtemelen düzelir.
     
  5. creativelife

    creativelife Üye

    Kayıt:
    6 Ocak 2018
    Mesajlar:
    6
    Beğeni:
    0
    MuaLLi hocamın dediğini de bir uygulayın ancak düzeleceği düşük bir ihtimal. Ayrıca tahtaya gelen internet kablosu fabrikasyon mu? Kabloda sıkıntı yok demişsiniz ancak yinede fabrikasyon bir internet kablosuyla bağlantı prizinden tahtaya bir internet verin olmazsa sorun tamamiyle tahtadadır
     
  6. hiboz

    hiboz Seçkin Üye Seçkin Üye

    Kayıt:
    2 Haziran 2010
    Mesajlar:
    577
    Beğeni:
    63
    Tahtaya gelen ethernet kablosunun takılı olduğu switch veya adaptörü söküp tekrar takın. Bizde de böyle bir sorun olmuştu. Ne yaptımsa çalışmadı. Sök tak yapınca düzeldi.
     

Sayfayı Paylaş /bbnetsosyal