Etkileşimli tahtayı kullanabilir miyiz?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan buyey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

buyey

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Selamün aleyküm arkadaşlar. okulumuza ağ alt yapısı kuruldu geçici kabul komisyonundan geçti. etkileşimli tahtalar kuruldu ama daha kabul bekliyor. şimdi tahtaları kullansak mı bilemedim garanti açısından sıkıntı olur mu? ne dersiniz?

Sayın hocam kime sorsanız kullan diyecektir, ancak sorumlu mühendis falan kullanabilirsiniz ancak sorumluluk size ait diyecektir.
Bizde olan buydu. Geçen yıl şubat tatilinde tahtalar kuruldu. Vestel servisindeki eleman kullanabilirsiniz dedi. Bir ay kadar kullanıldı, ardından bahsettiğim mühendis, okul müdürümüze kullanırsanız, sorumluluk sizin olur demiş. Bunun üzerine tahtaların bios'una şifre koyup, açılmamalarını sağladım. Birkaç ay sonra kabuller gerçekleşti, bios şifrelerini bios'u koruyacak hale getirdim, tahtaları kullanıma açtık.
Anlayacağın, kullanabilirsin ancak sorumluluk sizde olur. Benim tavsiyem bekleyin, şubat tatiline kadar kabuller gerçekleşir, şubat tatilinde ya da öncesinde tahtaları elden geçirir, hazır hale getirirsiniz, ikinci dönem temiz bir şekilde kullanıma başlarsınız.

Hocam ne sorumluluğu kullan gitsin. Şumdi kullandırmazsan hevesi kaçıyor milletin bilgin olsun. Birde herhangi bir sorun çıkan duymadım daha. Olmadı kabulden önce orjinal imaj atıp kullanılmamış gibi sıfır hale getirirsin. Biz accespointleri devre dışı bırakıp internet bile verdik. Şuan kullanımda

mebbis' Alıntı:
Hocam ne sorumluluğu kullan gitsin. Şumdi kullandırmazsan hevesi kaçıyor milletin bilgin olsun. Birde herhangi bir sorun çıkan duymadım daha. Olmadı kabulden önce orjinal imaj atıp kullanılmamış gibi sıfır hale getirirsin. Biz accespointleri devre dışı bırakıp internet bile verdik. Şuan kullanımda
hocam accesspointleri devre dışı bırakma işini nasıl yaptınız?

BBNET
Geri