Etkileşimli tahtayı açsak ne olur?

Kodla Büyü

azizerkut

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Mesajlar
574
Merhabalar arkadaşlar, tahtalarımız takıldı fakat teslimi henüz yapılmadı ama bildiğiniz üzere okullar açıldı ve kullanma üzerine gereklilik doğdu. Peki biz bu tahtaları açsak ve kullanıma sunsak sıkıntı yaşarmıyız?
 
il ve ilçe sözlü olarak kullanın diyor ama yazılı olarakta kullanmayın diyor. şartname garanti belgesinde altyapı ile ilgili maddeler kullanma diyor.
aynı durumdayız öğretmen arkadaşlar ve idare kullanma taraftarı. bende kendi sınıfımda kullanıyorum
 
Hocam kullanin kimsenun bilmedigi su durum var ama her taseron yada yuklenici kabuletmiyor etmek istemiyor.
Etkilesimli tahtalar kabul surecine kadar sigortalidir diye bir olay varmis bunu eski calisma arkadaslarimdan birisi soylemisti.fakat sadece firma yetkilisi yada taseron lar sadece isin uc kagidina kacmak icin onlarin eline firsat vermek oluyormus.

Ama kullan desem de kullanmayin desemde sansiniza.kabul olmadan ariza sizden kaynakli olursa firmanin anlayisina kalirsiniz
 
Kullanmak lazım. Teslim edene kadar ürün test edilmiş olur. Eski zihniyeti bırakmak lazım. Ürün teslim edilene kadar güncelliğini yitirmeye başlıyor. Biz kullanıyor. Teslimat yapmak bu kadar mı zor sanki.
 
bizde kullanıyoruz bir tahtada sistem yüklenmemiş diğerlerinde sorun yok ama bazı tahtaların kapakları kilitlenmiyor var mı sizde de bu durum
 
Söz gider yazı kalır...

Elektrik tesisatında sorun olur. Acarsınız tahta zarar görür... "Niye kullandınız" sorusunu yersiniz.
 
Kurulumu yapan teknik servise bakan kisilrr kullanin diyor herturlu sikintida bakariz diyorlar daha nr olsun bosami beklicez bi sene daha alt yapiyi
 
Bana da okuldan soranlar oldu. Ben isteyen kullansın dedim. Kullanmak konusunda sıkıntı yok. Yazılım hatası illa çözülür.
:!: Ama olurda elektrik bir ters gelir tahtayı yakar gider.
Sonra sana kim kullan dedi. Daha altyapı yok nasıl kullanırsınız. Hocam hasarı cebinizden karşılamak zorundasınız vb birsürü şey duymak mümkün...

Kısacası ben kullanmam. Ama kullanmak isteyene de asla kullanma demem. :mrgreen:
 
BBNET
Geri
Üst