Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar arkadaşlar, tahtalarımız takıldı fakat teslimi henüz yapılmadı ama bildiğiniz üzere okullar açıldı ve kullanma üzerine gereklilik doğdu. Peki biz bu tahtaları açsak ve kullanıma sunsak sıkıntı yaşarmıyız?
il ve ilçe sözlü olarak kullanın diyor ama yazılı olarakta kullanmayın diyor. şartname garanti belgesinde altyapı ile ilgili maddeler kullanma diyor.
aynı durumdayız öğretmen arkadaşlar ve idare kullanma taraftarı. bende kendi sınıfımda kullanıyorum
Hocam kullanin kimsenun bilmedigi su durum var ama her taseron yada yuklenici kabuletmiyor etmek istemiyor.
Etkilesimli tahtalar kabul surecine kadar sigortalidir diye bir olay varmis bunu eski calisma arkadaslarimdan birisi soylemisti.fakat sadece firma yetkilisi yada taseron lar sadece isin uc kagidina kacmak icin onlarin eline firsat vermek oluyormus.
Ama kullan desem de kullanmayin desemde sansiniza.kabul olmadan ariza sizden kaynakli olursa firmanin anlayisina kalirsiniz
Kullanmak lazım. Teslim edene kadar ürün test edilmiş olur. Eski zihniyeti bırakmak lazım. Ürün teslim edilene kadar güncelliğini yitirmeye başlıyor. Biz kullanıyor. Teslimat yapmak bu kadar mı zor sanki.
Bana da okuldan soranlar oldu. Ben isteyen kullansın dedim. Kullanmak konusunda sıkıntı yok. Yazılım hatası illa çözülür.
:!: Ama olurda elektrik bir ters gelir tahtayı yakar gider.
Sonra sana kim kullan dedi. Daha altyapı yok nasıl kullanırsınız. Hocam hasarı cebinizden karşılamak zorundasınız vb birsürü şey duymak mümkün...
Kısacası ben kullanmam. Ama kullanmak isteyene de asla kullanma demem. :mrgreen: