Etkileşimli tahtalarla ilgili öğretmenlere bilgilendirme

Kodla Büyü

sefeze

Site Gezgini
Müdürüm akıllı tahtalarla ilgili öğretmenlere bilgilendirme toplantısı yapalım dedi.Toplantıda anlatacaklarınla ilgili bir döküman hazırlayım dedim.Siz ce öğretmen arkadaşlara hangi konularda uyarılarda bulunmalıyız.Aklınıza gelenler varsa paylaşırsak sevinirim..

Benim aklıma gelenler:
Akıllı tahtaların kapanmasının sorumluluğu son ders deris olan öğretmene aittir.
Akıllı tahtaların temizliği haftada bir hizmetliye aittir.
Akıllı tahtalarda öğretmenler birdaha kullanmayacakları dökümanları mutlaka sileceklerdir.
Nöbetçi öğretmenler tenefüslerde sınıfları gezerken tahtada oyun . film gibi etkinlere mudahale edeceklerdir.
Tahta kalemleri bir sorumlu öğrenciye verilecek ve her öğretmen o öğrenciden alacaktır.
Program kurulumu yapılmayacak formatör öğretmene bildirelecektir.
Öğrencilerin cep telefonuyla bağlantı kurarak internete girilmesine izin verilmeyecektir.

aslında hocam benim de böyle birşeye ihtiyacım var bunlara ek olarak görevlendirildiğim lisede bi kaç öğretmen arkadaş akıllı tahtayı açma kapama gibi temel özellikleri de istediler. ben de ne yapsam bilemiyorum

sene başında etkileşimli tahta ile ilgili genel bir seminer verilmiş olmalı. bunun dışındaki kurallar biraz okuldan okula değişiyor (örn: kalemi öğrenciye teslim etme)...

BBNET
Geri