etkileşimli tahta soru

Kodla Büyü

svbarut

Seçkin Üye
Seçkin Üye
1- pdf kayma sorununu foxit kurmaktan başka adobe üzerinde nasıl çözebiliriz.
2- vestel oturumunda çift tıklama çok kötü.adminde ise böyle bi sorun yok.protect ayarları ile mi alakalı.çözümü varmı
3- tahta açılışta otomatik olarak vestel ile açılsın istiyorum.kullanıcı seçimi sormasın.nasıl yapabilirim.
4-bi tahtada "kapat" ile "kullanıcı değiştir" butonlarının görevleri değişmiş.böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu acaba

Hocam Bilgisayar Yönette Yerel Kullanıcılar ve Gruplardan Admin hesabını çift tıklayıp Hesap Devre Dışı seçeneğini işaretlediğinde direk vestel oturumu açılır.

netsupport protect i kaldırıp tekrar kurdum.ama ayarlarında çift tıklamaya dair bir ayarlama göremedim.
admin i devre dışı yaptığımda admin simgesini gizliyor.gizlemesin sadece tahta açılırken direk vestel ile girsin.bunun çözümü var mı acaba

tamam direk açıyor da vesteldeyken kullanıcı değiştir dediğimde admin kullanıcı simgesi görünmez oluyor. bunu istemiyorum

Hocam çift tıklama ile ilgili ayarları siz kendiniz yapabilirsiniz.
Denetim masası Kalem ve dokunma oradan çift tıklama ve sağ tıklama sürelerini değiştirdiğiniz takdirde sorununuz çözülecektir.

kapat ve kullanıcı değiştir butonlarının görevleri değiştirilmiştir. belki koruma kapalı iken öğrenciler tarafından da yapılmış olabilir. başlat menüsü ayarlarından değiştirilebiliyor.

pdf olayında ise Adobe Reader da görünüm bölümünde page navigation seçeneği içinde single page seçeneğini seçerseniz kayma problemi giderilmiş olacaktır.

Hocam 3.sorunuzun cevabı
çalıştır'a netplwiz komutunu yazın enter a basın kullanıcı hesapları ile ilgili bir pencere gelecek;
kullanıcı ad ve parola girmelidir seçeneğini işaretleyin vestel hesabına tıklayın özellikler gelecek grup üyeliği kısmında diğer yazan yerden vesteli admin yapınız,
sonra kullanıcı ad ve parola girmelidir tikini iptal edin ve uygula deyin gelen pencereden tamama tıklayın artık açılırken vestelden direk açılır.

uakkas' Alıntı:
Hocam 3.sorunuzun cevabı
çalıştır'a netplwiz komutunu yazın enter a basın kullanıcı hesapları ile ilgili bir pencere gelecek;
kullanıcı ad ve parola girmelidir seçeneğini işaretleyin vestel hesabına tıklayın özellikler gelecek grup üyeliği kısmında diğer yazan yerden vesteli admin yapınız,
sonra kullanıcı ad ve parola girmelidir tikini iptal edin ve uygula deyin gelen pencereden tamama tıklayın artık açılırken vestelden direk açılır.
ccaaggllaarr' Alıntı:
Denetim masası Kalem ve dokunma oradan çift tıklama ve sağ tıklama sürelerini değiştirdiğiniz takdirde sorununuz çözülecektir.

kapat ve kullanıcı değiştir butonlarının görevleri değiştirilmiştir. belki koruma kapalı iken öğrenciler tarafından da yapılmış olabilir. başlat menüsü ayarlarından değiştirilebiliyor.

pdf olayında ise Adobe Reader da görünüm bölümünde page navigation seçeneği içinde single page seçeneğini seçerseniz kayma problemi giderilmiş olacaktır.

:alkis:

uakkas' Alıntı:
Hocam 3.sorunuzun cevabı
ccaaggllaarr' Alıntı:

herkese teşekkür ederim, sorunlar çözüldü :alkis:

BBNET
Geri