Etkileşimli Tahta shutdown.exe Bulunamıyor Hatası

Kodla Büyü

ayhankesicioglu

Aktif Üye
Ademola hocamın ET imajını kurdum yani windows 10. Masaüstünde Kapat kısayolu var. Kısayol komutu:
Kod:
C:\Windows\System32\shutdown.exe /s /t 0
olarak verilmiş. Bunda bir sıkıntı yok çalışıyordu daha önceden ama ne olduysa şimdi hata veriyor.
Verilen Hata Mesajı:
Kod:
'C:\Windows\System32\shutdown.exe' windows tarafından bulunamıyor. İsmi doğru yazdığınızdan emin olup yeniden deneyin.
shutdown.exe dosyası yerinde duruyor. İzinleri değiştirdim, dosyayı temiz bir windows'dan yeniden yükledim. Ama olmadı. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

Aynı sorun bende de war. ET lere Atak programı kurduktan sonra bu hata vermeye başladı. Kurulum için yönetici olarak çalıştır dedim Atak yüklendi. Anahtar Flaşı taktım açıldı
Kod:
'C:\Windows\System32\shutdown.exe' windows tarafından bulunamıyor. İsmi doğru yazdığınızdan emin olup yeniden deneyin.
bu hatayı bende almaya başladım ne iş anlamadım ...

Bilgisayarım-yönet-yerel kullanıcılar ve gruplar-kullanıcılar-Et kullanıcısı-Sağ tık-Özellikler-Ekle-administrators yazarsanız Kapat tuşu ve ekran klavyesi çalışır

Çalışan başka bir tahtadan shutdown.exeyi kopyalayıp sorunlu tahtaya yapışytırp denediniz mi hocam..

hocam sorun Atak programının UAC denetimini kaldırmasından kaynaklanıyor. bazı tahtalarda nedense bu sıkıntı yaşatıyor.

BBNET
Geri