Etkileşimli Tahta Kurtarma Ekranı Hatası

Kodla Büyü

cemilsen

Üye
Merhaba arkadaşlar;
Okulumuzda 26 adet etkileşimli tahta var. Tahtaların çoğunda Windows bir süre sonra kurtarma ekranına düşüyor ve tahta açılmıyor. Birden fazla defadır imaj yüklüyorum fakat soruna çözüm bulamadım. Bir süre sonra tahtaların 5-6 sı birden kurtarma ekranında dönüp duruyor. Önce yüklediğim imajlarda sıkıntı olduğunu düşündüm (imajı timefreeze aktif olarak almıştım). Daha sonra imajı timefreeze yüklemeden aldım fakat aynı sorun bir kaç gün sonra tekrar görüldü. Bazı tahtalarda windows kurulum dosyalarına rast geldim. Öğrencilerin tahtalara windows kurmaya çalıştıklarını düşünüyorum. Bu sorun hakkında neler düşünüyorsunuz. Sizce öğrencilerin tahtalara windows yüklemeye çalışmaları bu soruna neden olabilir mi? Eğer öyle ise bu nasıl engellenebilir. İmajları clonezilla kullanarak aldım. Clonezilla kaynaklı bir sorunda olabilir mi acaba?

Hocam bizim tahtaların birinde de aynı sıkıntı vardı defalarca imaj yükledim bir türlü düzelmedi.her seferinde kurtarma ekranı geliyordu.aynı imajı birkaç farklı bir tahtaya atınca onlarda gayet güzel çalışıyor.en son servisi aradım yeni ops taktılar şuan sıkıntı yok.

Bizim tahtalara imajı yükleyince ilk gün falan sıkıntı olmuyor ama bir kaç gün sonra tahta kurtarma ekranına düşüyor. Sizde de durum tam olarak böylemiydi acaba?

yükledikten sonra sıkıntı yok.ancak en fazla 1 gün çalışıyor sonra hocam tahta yine bozuldu şikayetleri geliyordu maalesef.servis için gelen elemanlar da bişeyden anlamıyordu direk ops u değiştirdiler.

BBNET
Geri