işte tamda burada bilgisi olmadan fikrini körü körüne savunan kişi sendromu olan birisiyle karşılaşmışsınız bu tiplerden bir sürü var he de geç birşey kanıtlamaya açıklama yapmaya çalışma hatta pardusa heralde ilk virüs bulaştıranda sen olacaksın üstüne kalacak adın duyulacak de panik olsun.Bende arkadaşa söyledim pardusta virüs bulaşmaz diye, pardus yüklü tahtalara taktım başka bir yere takmadığını söyledi![]()
of ya bunlardan her yerde var.Bende arkadaşa söyledim pardusta virüs bulaşmaz diye, pardus yüklü tahtalara taktım başka bir yere takmadığını söyledi![]()
Kendi bilgisayarına takmıştır belki. Kendi bilgisayarında virüs vardır ve o bilgisayarı başka bilgisayar olarak görmüyordur.Bende arkadaşa söyledim pardusta virüs bulaşmaz diye, pardus yüklü tahtalara taktım başka bir yere takmadığını söyledi![]()
Etap Pardus usb si ile tahtaya yükleme yaptığınızda tahtadaki bütün bilgiler/bölümler siliniyor ki? D bölümü diye bir şey yok.Virüslü windows kurulu tahtalara etap yüklerken ekilit flashı oluştuğum flashıma virüs bulaşmıştı acaba d: bölümüne bulaştıysa virüs oradan geçme ihtimali var mı?![]()
Sizin flaşta da virüs vardır büyük ihtimalle ama pardus'a bulaşmaz.Virüslü windows kurulu tahtalara etap yüklerken ekilit flashı oluştuğum flashıma virüs bulaşmıştı acaba d: bölümüne bulaştıysa virüs oradan geçme ihtimali var mı?![]()