etab5 ayar kısıtlamaları

Kodla Büyü

acipinarli

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Süper Üye
Seçkin Üye
Yeni dağıtımda etab5 tabletler geldi ve ğretmenlere dağıtıldı. hayırlı olmasıdileğiyle. Uygulama kurma ve internette gezinme konusunda artık bir kısıtlama yok ancak ayarlar bölümüne gelince güvenlik sekmesi çıkmıyor. Açılışa pin koymak istiyorum ve güvenlik olmadığından maalesef olmuyor. Birçok video da çöZüm yolları var ama kurumsal yönetimi kaldırdığı için yapmaya gönlüm yok. Rom yada root yapmadan ayarlatı nasıl açacağımız konusunda bilgisi olan var mı? Eba dışında kalmadan meb le sorun yaşamadan yapmakistiyorum bu işi.

Rootsuz apk engeli kaldırma diye gördüm. Ben de arıyorum. Youtube de bi video gördüm ama gerizekalı çok berbat kamera kullanmış bi de mıy mıy konusuyordu. Bi halt anlamadım. Ama arıyorum bakalım bulur muyuz...

Ya okula goturuyoruz evde kullaniyoruz vs vs. Acikcasi sahsen ben de guvenlik amacli pin kodu koymak istiyorum ama bunu nasil yapabiliriz bilemiyorum ve kilifina resmiyetine uygun olsun istiyorum gayri resmi yollarla sifre koymak istemiyorum. Bilen bize bi yardimci olsun lutfen

Ayarlar-Kablosuz Ağlar altında sekmede VPN bölümünde şifre koyabiliyordunuz. Tablet yanımda olmadığından kısaca belirttim...

Kablosuz ağlar bölümünde sadece kablosuz ağ isimleri var
Diğer sekmesinde ise vpn var ve altındaki açıklama, windows bilgisayar interneti paylaş

halisserhat' Alıntı:
Muzilla' Alıntı:
Ayarlar-Kablosuz Ağlar altında sekmede VPN bölümünde şifre koyabiliyordunuz. Tablet yanımda olmadığından kısaca belirttim...
Evet hocam oldu cok tsk ederiz

Kullanımında sıkıntı yok. Yenilerden kısıtlamalar kaldırılmış ama güvenlik sekmesini unutmuşlar sanırım diye düşünüyorum. Yoksa program kurdum istediğim gibi özelleştirdim.

BaRBaRYaN' Alıntı:
hocam tarih ve saati bile değiştiremiyorsun :D
daha ne kısıtlaması istiyorsun
Doğru dersiniz ancak öncekilerin kısıtlamalar ını düşününce şükür diyor insan :++:

Muzilla' Alıntı:
Yaptım fakat geri dönüşü yok gibi yani kaldırma işi nasıl olacak.? :puhaha:

Evet öğrenciler de vpnden şifre koymuşlar. kaldırmak istediklerinde ya da değiştirmek istediklerinde bir daha o ayarlara giremiyorlar. ben de denedim. tekrar giriş olmuyor. fabrika ayarlarına dönünce sadece olabiliyor. bu durumu bilin ona göre şifre koyun.

Bende bugün bir hocanın kini VPN den sifre koydum kaldırmayı nasıl yapacagiz peki bulan burada paylaşırsa sevinirim :)

Şifre koyduktan sonra şifre ekranına girmek için:

1) gesture search adlı uygulamayı yükleyin.
2) ekrana harf harf çizerek arama yapıyorsunuz.
3) "seçimin kilidini açın" yazıp çıkana tıklayın.
4) bu ekrandan yok seçerseniz kilit ekranı tamamen kalkar, kaydırma derseniz ilk aldığınızdaki haline döner.

thedewil' Alıntı:
Şifre koyduktan sonra şifre ekranına girmek için:

1) gesture search adlı uygulamayı yükleyin.
2) ekrana harf harf çizerek arama yapıyorsunuz.
3) "seçimin kilidini açın" yazıp çıkana tıklayın.
4) bu ekrandan yok seçerseniz kilit ekranı tamamen kalkar, kaydırma derseniz ilk aldığınızdaki haline döner.
Teşekkürler. Diğer ayarları açmadı onlar sağlam engellenmiş

BBNET
Geri