Etab 5 tabletlere nasıl format atılır ?

Kodla Büyü
Güç ile +ses tuşlarına birlikte General Mobile yazısı çıkıncaya kadar bastığımda boot ekranı format ekranı çıkmıyor hocam.

gitarist6207' Alıntı:
güç düğmesi ses arttırma ve ses azaltma tuşlarının 3üne aynı anda basıp bekleyin
Hocam etab5 lerde işe yarıyor fakat etab4 tabletlerde format ekranına getiremiyorum. Problem ne olabilir ? Ayrıca bu tablete desen şifre konulmuş bunu

kaldırabilmek için format atmaya çalışıyorum. Lütfen yardımcı olun.

erenbey44' Alıntı:
gitarist6207' Alıntı:
güç düğmesi ses arttırma ve ses azaltma tuşlarının 3üne aynı anda basıp bekleyin
Hocam etab5 lerde işe yarıyor fakat etab4 tabletlerde format ekranına getiremiyorum. Problem ne olabilir ? Ayrıca bu tablete desen şifre konulmuş bunu

hocam gelmesi lazım geçenlerde o tablete o şekilde kullandım
power ve ses arttırma tuşları hocam bir kaç kez deneyn lütfen

Power+ ses Açma
bir de General Mobile yazısı sürekli dönüyo açılmıyo kapanmıyo durumu oluyor, o durumda bazı arkadaşlar şarjın bitmesini bekliyorum sonra format atıyorum demiş o durumda Power+ses açma+ses azaltma üçüne birlikte basınca boot ekranı geliyor.

erenbey44' Alıntı:
gitarist6207' Alıntı:

hocam bir öğrenci yapmış aynı şeyi deseni unutmuş. Ancak bir türlü dediğiniz ekrana ulaşılmıyor. Gelen yeşil android robotundan sonra komut yok diyor. Yardımcı olur musunuz?

power + ses açma olmuyorsa gönderin servise güncelleme isteyin arkadaşlar

BBNET
Geri