etab-4 tablet fabrika ayarlarına dönderilemiyor

Kodla Büyü

denizz

Site Gezgini
Arkadaşlar bir öğretmenimizin eski okulundan ayrılırken etab-4 tabletini iade ettirmişler okula. bu yılda sizde kalması gerekiyormuş diye öğretmenimize göndermişler, 2 yıl sonra. Öğretmenimiz açılış şifresini hatırlamıyor. bende tableti fabrika ayarlarına döndürmeye çalıştım. formatı başlatıyor fakat formatting data kısmında siliniyor yazısı geliyor ve oradan sonra ilerlemiyor tekrar yeniden başlatıyor kendini ve yine şifre ekranı geliyor, yani hiç bir değişiklik olmuyor :( ne yapmak gerek.

geçen haftadan beri elimdeki tab4 ve tab5 leri fabrika ayarlarına dönderiyorum tekrar aktivasyon işlemi yapmak için başlattığımda kullanıcı adı ve şifre girdiğimiz ekran gelmiyor örgünden ayrılan öğrencinin tabletini nakil gelen bir öğrenciye verecem ancak mdm ye mail attım aktivasyon kaldırıldı diye ama bi türlü yeni aktive edecek ekran gelmiyor ne yapabilirim ?

Hocam "sonunda oldu" dediğim durum aktivasyon ekranının gelmesiydi zaten. Defalarca tam resetleme yapmadı ve her defasında öğrencinin unuttuğu şifre ekranı gelmişti. Ancak 5. denememde resetleme işlemini tam olarak gerçekleştirdi ve aktivasyon ekranı geldi.

BBNET
Geri