ET için koruma önerileriniz nelerdir?

Kodla Büyü

zafer_can

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar ET sınıflarda açmayı düşünüyoruz. Öğretmenler genelde ilk aşamada kendi flash belleklerini kullanacaklar o yüzden virüs ihtimali yüksek. Benim tercihlerim

1. Deepfreeze ile c yi korumaya almak
2. Usb Security ile flash bellekleri
3. Essential kurmak

üçünü de yapabilirim veya herhangi birini

sizin tercihleriniz ne olurdu?

ben drive vaccine restore kurmak istedim, harddiskin bölümleri gözükmüyor ve korumalı diyor. Bende tooltime freze yükledim

hocam atak yazılımının olduğu sağlam bir imaj al sonra hocalardan flash bellekleri getirmelerini iste her hocanın flash belleğini yazmaya karşı kapat. aktarmak istedikleri dosyaları topluca getirmelerini iste ve akıllı tahtanın D: bölümüne herkesin branşına göre dosyalayarak ağ üzerinden at ve D: yi de yazmaya karşı korumaya al. daha başka bir şey yapmana gerek yok deepfreeze tarzı bir program kurmanı tavsiye etmem ilerde uzakta güncellemelerin yapılacağı söyleniyor ayrıca deepfreeze kullanıpta sorunsuz uzun zaman kullanamadım ben. bu seni ilk başta biraz yorar ama sonra fazlasıyla rahat edersin.

flaslari korumaya alsak da habersiz veya unutarak başka flash da takabilirler benim merak ettiğim deep freze kullanarak lisanssız sıkıntı çıkarırlar mi. yada free bir deepfreze varmı

birde et lerden 1 tanesinin imajini alsak diğerlerine de uyarmı imajida ghost la almayı düşünüyorum bir sorun çıkarmıştır acaba ve bu imaj alma olayında et leri daha önce hiç imajını almadim PC deki gibi c yı almak yetiyormu yönetici girişi falan gibi surlar hakkinda bilgide verirseniz sevinirim

xxltc' Alıntı:
birde et lerden 1 tanesinin imajini alsak diğerlerine de uyarmı imajida ghost la almayı düşünüyorum bir sorun çıkarmıştır acaba ve bu imaj alma olayında et leri daha önce hiç imajını almadim PC deki gibi c yı almak yetiyormu yönetici girişi falan gibi surlar hakkinda bilgide verirseniz sevinirim

hocam forumda "ademola" kullanıcısı çok güzel açıklamış forumda arat çıkıyor

botebocuu' Alıntı:
hocam atak yazılımının olduğu sağlam bir imaj al sonra hocalardan flash bellekleri getirmelerini iste her hocanın flash belleğini yazmaya karşı kapat. aktarmak istedikleri dosyaları topluca getirmelerini iste ve akıllı tahtanın D: bölümüne herkesin branşına göre dosyalayarak ağ üzerinden at ve D: yi de yazmaya karşı korumaya al. daha başka bir şey yapmana gerek yok deepfreeze tarzı bir program kurmanı tavsiye etmem ilerde uzakta güncellemelerin yapılacağı söyleniyor ayrıca deepfreeze kullanıpta sorunsuz uzun zaman kullanamadım ben. bu seni ilk başta biraz yorar ama sonra fazlasıyla rahat edersin.

hocam 100ü aşkın öğretmen var her birinin flash belleğini istesem bile arada mutlaka kendi flashlarını takacaklar. ayrıca öğrencilerden bile flash bellek isteyip. takma ihtimalleri var.

deepfreeze yazmamın nedeni c yi (isletim sistemini ) en azından korumaya alırım. yoksa başedemem surekli.

ayrica eba.gov.trde 2. faz ET imajı yayınlanmış bilginiz olsun

Acilen ET ları flashlara karşı en azından korumaya almak.

ark bizim okula da yeni takılacak olan et ler 2.faz diye mi geçiyor. orada ki imaj bizimkinide olur mu. bende deep freze iiak istiyorum lisans sorun olurmu onu merak ediyorum free iyi bisey varmı yoksa crackli olanı kursak yarın obur gün et arizalansa bunda lisanssız program var deyip sıkıntı yaparlar mi

Pilot okul olarak 3 yıldır kullanıyorum.Şunları söyleyebilirim.
1-Fences ile masaüstünü bölümlere ayırın.
2-Timefreeze kurun.
3-ET leri düzenli olarak sildirin toza karşı
4-Güneş gelmesini mutlaka önleyin.
5-Tahtaları kilitlemeyin açık kalsın.
6-Netsupport Protecti kaldırın.
7-Tüm yazılımları yükledikten sonra imaj alın.

emrahsahan' Alıntı:
2-Timefreeze kurun.

:+1: :+1:

emrahsahan' Alıntı:
2-Timefreeze kurun.
Timefreeze yeterli mi hocam koruma amaçlı? Windows güncellemeleri olunca sorun çıkarmaz mı?

Deepfreeze kurmuştum çok güzel de koruma sağlıyordu. İlden lisanssız prog. yüklemememizi önerdiler deepfreeze kaldırdım. ertesi günü tüm tahtalar sağolsun virüsler bulaşmış.

Tüm öğretmenlerin flashlarını korumaya almak çözüm değil öğrenci de takıyor, ve 100ü aşkın öğretmen var.

Deepfreeze benzeri ücretsiz, lisans sorunu olmayan bir program tavsiye eder misiniz?

Ben DeepFreeze ile tüm bilgisayarı koruma altına alıyorum. Masaüstü arka planı olarak da dosyaların silineceğini belirten ve birkaç ikaz daha belirten uyarı ayarlıyorum. Bilgisayarların zamanla geç açılmasını, yavaşlamasını ve en kötüsü virüs yüzünden babalara gelmesini istemiyorsak DeepFreeze şart.

yasarsahbaz' Alıntı:
Ben DeepFreeze ile tüm bilgisayarı koruma altına alıyorum. Masaüstü arka planı olarak da dosyaların silineceğini belirten ve birkaç ikaz daha belirten uyarı ayarlıyorum. Bilgisayarların zamanla geç açılmasını, yavaşlamasını ve en kötüsü virüs yüzünden babalara gelmesini istemiyorsak DeepFreeze şart.

hocam ET faz 2 için kullanıyordum ama lisans sorunu yüzünden kaldırmak zorunda kaldım. o yüzden ücretsiz benzer programları arıyorum

toolwiz time freeze kullananlar varmış ücretsiz yazıyor. kullananların yorumlarını bekliyorum

toolwiz timefreeze kullan hocam zaten başka şansında yok
program iş görüyor sorun yok gibi

BBNET
Geri