ET Faz 2 Faz 1 gibi yeniden yükleme var mı?

Kodla Büyü

hlsgzl

Site Gezgini
arkadaşlar başlıkta da yazmış olduğum gibi Faz 2 lerde faz 1 gibi yeniden yükleme seçeneği yok mu?

Harddisk bölümlerinde yedek için ayrılan bir alan var ama f8 Lemi geçiş oluyor bilmiyorum.

Widows 7'deki gibi harddisk üzerinden recovery olmuyor galiba. Recovery partition'u var. Ama nasıl kullanılıyor bulamadım. Bu yüzden 32 GB'lik belleğe image dosyası atıp recovery yapmak zorunda kaldım. Harddisk üzerinden recovery nasıl yapılıyor bilen varsa öğrenmek isterim.

ademola hocamm bizim faz2ler windowsu yeniden yükle seçeneği seçildiğinde windowsun yükleme dosyalarının bulunduğu bölge kilitli kilidi açınız diyor. Yapamıyoruz dolayısıyla kilit nasıl açılır o da ayrı konu. Tahta zaten hiç açılmıyor.

erdem175' Alıntı:
ademola hocamm bizim faz2ler windowsu yeniden yükle seçeneği seçildiğinde windowsun yükleme dosyalarının bulunduğu bölge kilitli kilidi açınız diyor. Yapamıyoruz dolayısıyla kilit nasıl açılır o da ayrı konu. Tahta zaten hiç açılmıyor.
benim tahtalarda w10 yukle deneyemeyeceğim ama, yönetici şifresi ile açmak gerekiyordur belki o kilidi. tahta hiç açılmıyorsa mecbur imaj atacaksınız.

BBNET
Geri