Eski siteyi kaldıramıyorum yolu var mı?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan kwr_kwr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

kwr_kwr

Aktif Üye
Arkadaşlar bizim okulun 2005 yılında yapılmış bir sitesi var ilk sırada hep o çıkıyor. Ne host adresi ne şifresi hiçbir şeyi yok nasıl kaldırabilirz bunu? bir yolu var mı acaba?

http://www.cayirbagiiol.edu.tr.tc böyle uzantılı garip bir şey :?

hocam öncelikle bu site hala yayında ise birileri demekki siteyi yönetiyor ve hosting kirasını her yıl yeniliyor..öncelikle site yöneticileri ile iletişime geçin.. okul için kişisel olarak site yapmışsa ve sakıncalı şeyler yoksa sanırım zorla kapattıramazsınız..eğer sizin sitenizin 1.sırada çıkmasını istiyorsanız daha cok güncelleyin daha fazla tıklatın ögrencielre :)

evet hocam tıklama, güncelleme yapıyorum sık sık ama bu site sanki bedava host hizmetiyle yapılmış gibi. Yapan kişi de bilmiyor ben bıraktım şifresini filan diyor ama yok ortada bulamıyoruz. Müdür Bey de bastırıyor kapatsak kapatsak diye..pufff :(

teşekkür ederim hocam

şimdi iyice baktımda site sanırım ücretsiz hostta yayınlanıyor ve son zamanlarda güncellenmemiş. sitedeki engin beyin mail adreslerine ulaşamadınızmı?

Ergin Beyle görüşüyoruz eski müdürü okulun ama dediğim gibi "ben oraya koymuştum bilgileri şifresini filan diyor" . 5 yıl olmuş kendi de hatırlamıyor ne yazıkki...

hocam uzantısından ve sitedeki reklamlardan belli. bedava hosting veren bi yer. nerden yayınlandığını öğrenirseniz hosting firmasına mail ile falan ulaşmaya çalışın. hesabı kapatırlar. ama böyle bi hostinge de ulaşmak pek kolay olmaz sanırım. işiniz zor.

hocam ben de ftp adresinden olası şifreleri deniyorum olmuyor. çok sağolun ben de iki saattir sitesine nasıl girebilirim diye arıyordum.

aynı adresten artık bilgisayarbilişim.netin son 24 saaat sayfası çıkıyor. ben yönlendirdim...size zamet olmasın diye... artık istesenizde çıkmaz...:D

aa nasıl yaptınız hocam bunu??? çayırbağı deyince hala burası çıkıyor ama siz onu nasıl yönlendirdiniz?

kwr_kwr' Alıntı:
bu arada teşekkür ederim çok sağolun :)
bişey değil isterseniz okulunuzun adresini verirseniz yeni adresine yönlendirilebilirm :)

yıllar önce yonlendir.com adresi bu alan adına bağlı alt alan adlarını ücretsiz yönlendiriyordu. yaklaşık bir yıldırda tr.tc adresine bağlı üyelikle eski alan adları yeniden alınabiliyordu. sizin okulun alana dı üzerinde herhangi bir işlem yapılmadığı icin sadece tanımlı olarak kalmış ben sadece üye olup süreyi uzatarak üyeliği yenilemiş aynı zamanda alan adı yönlendirmesini yaptım. tam bilmiyorum ama alan adını iptal etme özelliği yok galiba. genede bi bakayım daha sonra buradan size bilgi veririrm..

yalnız arkadaşlar, sitenin foruma yönlendirilmesi işini yönetici arkadaşlara danışmanızı öneririm. yarın öbür gün hukuki olarak forum zor durumda kalmasın.

share_' Alıntı:
yalnız arkadaşlar, sitenin foruma yönlendirilmesi işini yönetici arkadaşlara danışmanızı öneririm. yarın öbür gün hukuki olarak forum zor durumda kalmasın.
hocam bilgisayarbişime sadece bağlantı verilmiş oluyor. bağlantı vermenin ne gibi zararı olabilir...? sitenin hukuki bir sorun yaratacakasa veya en ufak bir zarar verecekse tabiiki hemen alan dını başka hukuki sorunlar yaşayacaksa örneğin meb.gov.tr ye yönlendirebilm. :D
hatta yönlendirdim milii egitim uyrasın huki sorunalrla

baytarım' Alıntı:
bişey değil isterseniz okulunuzun adresini verirseniz yeni adresine yönlendirilebilirm :)

yıllar önce yonlendir.com adresi bu alan adına bağlı alt alan adlarını ücretsiz yönlendiriyordu. yaklaşık bir yıldırda tr.tc adresine bağlı üyelikle eski alan adları yeniden alınabiliyordu. sizin okulun alana dı üzerinde herhangi bir işlem yapılmadığı icin sadece tanımlı olarak kalmış ben sadece üye olup süreyi uzatarak üyeliği yenilemiş aynı zamanda alan adı yönlendirmesini yaptım. tam bilmiyorum ama alan adını iptal etme özelliği yok galiba. genede bi bakayım daha sonra buradan size bilgi veririrm..

Yeniden üye olduğunuzda bizim için yüklenen siteyi yönetebiliyor musunuz yani ? iptal etme, silme gibi bir özellikle karşılaşırsanız haber alayım sizden.
size zahmet, bu adresi bizim siteye yönlendirseniz :roll:
hem share_ hocam da haklı forum açısından da bir sıkıntı doğabilir belki.

adresimiz http://www.cayirbagi.meb.k12.tr

tekrar zahmetiniz için çok teşekkürler...

alan adı olarak okulun adı var, fakat tıklanınca foruma yönlendiriliyor.ilgili hosting firması, foruma dolaylı yoldan yönlendirme yapılmasını iyi niyetli karşılamayabilir.arkadaşın sorununu çözmek adına fikrinizi bende beğendim ama forum zor durumda kalmasın yarın öbür gün.yönetim hukuken sorun olmasın diye google reklamlarından bile vazgeçmişken bu durum problem oluşturmasın.iyi akşamlar

BBNET
Geri