eski site içeriklerini yenisine uyarlama ?

Kodla Büyü

adadeniz

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
arkadaslar merhaba
daha önce yapmış oldugumuz sitenin içeriklerini tek tek yeniden mi bu yeni şablona editleyerek atacağız yoksa komplesini 1-2 adımda yeni şablona uyarlamak mümkün mü?

ben şimdi evden açtım ilk kez şifre mifreler dogru oldugundan hemen acıldı
simdi inceleme aşamasındayım

iletişim bolumunde haritada yer goster diyo ama harita yok

bu arada bu site beni verem etti yaw
bir resim bile eklerken bi saat bekliyorum yahuu

harita marita yok arkadaşlar bu iletişim bölümünde yaaatlf,fax,adres vb girdim.
okula en yakın yeri işaretle gibi bölüm var sarı bantta... gelgörki altta harita yok...
oraya da tıkladım, güncelleye de tıkladım nafile...

ip sıkıntısı olduğunda doğrulama e-postası webmail de gözükmüyor ama outlook mail aldığında bağlantı var!

cyln' Alıntı:
harita marita yok arkadaşlar bu iletişim bölümünde yaaatlf,fax,adres vb girdim.
okula en yakın yeri işaretle gibi bölüm var sarı bantta... gelgörki altta harita yok...
oraya da tıkladım, güncelleye de tıkladım nafile...

Chrome'da göstermiyor. IE9'da altta uyarı penceresi çıkıyor. "Tüm İçeriği Göster" düğmesine tıklayınca harita görünüyor.

bu arada bu websitesinin bi önizlemesi yok mu yaw
illa yayınlamak mı lazım...
mesela menu bolumunu oluşturdum acaba nasıl olacak dersem?

cyln' Alıntı:
bu arada bu websitesinin bi önizlemesi yok mu yaw
illa yayınlamak mı lazım...
mesela menu bolumunu oluşturdum acaba nasıl olacak dersem?
http://www.habibocak.com adresine bütün menüleri anlatan videoları attım bakabilirsiniz. Bu arada eski içerikleri yeni siteye atmak imkansız. Ya teker teker gireceksiniz ya da eskileri girmeyip sıfırdan başlayacaksınız.

valla ben eski sitemle gidebildiğim yere kadar gitmeyi dusunuyorum, zaten mebin sablonunu sevmiyorum,

bir de tekdüze olduk artık :verymad:

ne kadar saçma bir uygulama bu ya. aynı şablonu uygulatacaksan bari okullara uygun ayarla. il milli eğitimleri, ilçe milli eğitimleri anladım ama okul sayfalarında üstteki bakanlık sınavlar gibi yerlerin ne anlamı var. bizim amacımız veliyi bilgilendirmek değil mi?? veli ne yapsın tüm bu sekmeleri. biz bile bazen ilçe mebde birşeylar ararken bulamıyoruz onlar nasıl yapacaklar.bir şekilde bunu değiştirmek için bir adım atılamaz mı?? bari bu işten gerçekten anlayan insanlar yapsınlar bir şablonda sonra ona göre değiştirelim. 2-3 haftadır yok yeni alan adı al,yok yeni hosting alla uğraşıyorum zaten tam siteyi açmışım hop siteler değişiyor. emeğime mi üzüleyim, işe yaramayacağını düşündüğüm şablona mı bilemedim..

istanbul34' Alıntı:
ne kadar saçma bir uygulama bu ya. aynı şablonu uygulatacaksan bari okullara uygun ayarla. il milli eğitimleri, ilçe milli eğitimleri anladım ama okul sayfalarında üstteki bakanlık sınavlar gibi yerlerin ne anlamı var. bizim amacımız veliyi bilgilendirmek değil mi?? veli ne yapsın tüm bu sekmeleri. biz bile bazen ilçe mebde birşeylar ararken bulamıyoruz onlar nasıl yapacaklar.bir şekilde bunu değiştirmek için bir adım atılamaz mı?? bari bu işten gerçekten anlayan insanlar yapsınlar bir şablonda sonra ona göre değiştirelim. 2-3 haftadır yok yeni alan adı al,yok yeni hosting alla uğraşıyorum zaten tam siteyi açmışım hop siteler değişiyor. emeğime mi üzüleyim, işe yaramayacağını düşündüğüm şablona mı bilemedim..

evet üst menü çok saçma olmuş okulla hiç ilgisi yok

istanbul34' Alıntı:

+1

benden anaokulu site yapmamı rica etti! bende yaptım hoşlarına gidiyodu site her gittiğimde bayanlar ay çok güzel falan :)

dün aradılar dosyalar hazır diye bende dedim site değişecek neden nasıl derken anladılar meb web şablon! ama bu çok kötüüüüü :D

aakcakaza' Alıntı:
istanbul34' Alıntı:

+1
+2 benden olsun

ben bu kadar karamsar değilim. aslında birçok yönden belki de iyi olacak. binlerce okul için düşündüğünüzde bu sistem iyi bile diyebilirim. çünkü binlerce okulun sitesi bile yoktu. sonra siz başka bir okula gittiğinizde eski siteyi beğenmeyip veya farklı şekilde yapılmış diye değiştirme gereği duyuyordunuz. şimdi her okulda aynı sistem güncelle ve devam et. şablon meselesi bence de kötü. okul türlerine göre farklı renkli şablonlar olabilirdi. ama bu bundan sonra da olabilir. sonuçta tüm okullar sisteme dahil olduğunda ilkokulların veya liselerin şablonunu tek hamlede değiştirebilirler. bu çok zor birşey değil....

ctrl+alt+delete' Alıntı:
aakcakaza' Alıntı:
istanbul34' Alıntı:

+1
+2 benden olsun
+1

kuyakar' Alıntı:
ben bu kadar karamsar değilim. aslında birçok yönden belki de iyi olacak. binlerce okul için düşündüğünüzde bu sistem iyi bile diyebilirim. çünkü binlerce okulun sitesi bile yoktu. sonra siz başka bir okula gittiğinizde eski siteyi beğenmeyip veya farklı şekilde yapılmış diye değiştirme gereği duyuyordunuz. şimdi her okulda aynı sistem güncelle ve devam et. şablon meselesi bence de kötü. okul türlerine göre farklı renkli şablonlar olabilirdi. ama bu bundan sonra da olabilir. sonuçta tüm okullar sisteme dahil olduğunda ilkokulların veya liselerin şablonunu tek hamlede değiştirebilirler. bu çok zor birşey değil....

Katılıyorum. Tasarım olarak pek eleştirilebilir ama kullanışlılık olarak güzel.

BBNET
Geri