Eski Müdür İsmi

Kodla Büyü

TheFalLen

Aktif Üye
Sayın hocalarım,
bir liseye ait e-okul bilgi sisteminde, sağ üst köşede hâlâ eski okul müdürünün ismi görünüyor ve yeni okul müdürü ismin değişmesi talebi ile ilçe milli eğitime başvuruda bulundu. Bilgiler Mebbisden otomatik olarak çekiliyor diye biliyorum fakat, özlükteki arkadaşlar eski ve yeni okul müdürüne ait görevlendirme kayıtlarını kontrol ettiler ve bir problem yok dediler.
Sorunu çözemedik, bu konuda ne yapabilirim?

hocam milli eğitimdeki görevliler düzeltecek. başka bir alternatif yok. yeniden başvursun.

Sayın Hocam,

Yeni gördüm mesajınızı. İl/İlçe MEM'de okula şifre tanımlanırken kullanıcı adının altına T.C. kimlik no girişi yapılır. Okulun şifresi verilirken eski müdürün T.C. Kimlik numarası yazıldığı için öyle kalmıştır. İl/İlçe MEBBİS Yöneticisi Yönetici Modülünden T.C. kimlik numarasını değiştirirse sorun kalmaz.

İyi çalışmalar.

habibocak' Alıntı:
Sayın Hocam,

Yeni gördüm mesajınızı. İl/İlçe MEM'de okula şifre tanımlanırken kullanıcı adının altına T.C. kimlik no girişi yapılır. Okulun şifresi verilirken eski müdürün T.C. Kimlik numarası yazıldığı için öyle kalmıştır. İl/İlçe MEBBİS Yöneticisi Yönetici Modülünden T.C. kimlik numarasını değiştirirse sorun kalmaz.

İyi çalışmalar.
Teşekkürler Habib Hocam.

BBNET
Geri