Eski adresi kullanma

Kodla Büyü

rf_dmr

Üye
İyi akşamlar arkadaşlar. Malum bu yeni site sistemine geçiş yapıyoruz. Benim okulum ortaokul oldu ve e posta ve kurum kodları değişti tabiki. Ancak ben yeni bir adres almak değilde eski meb.k12.tr li olan adresimi kullanmak istiyorum. Mebbis şifresiyle girince şifremi unuttum bölümüne yeni posta adresini yazınca e-posta bulunamadı uyarısı alıyorum.benim durumumda olupta bu durumu çözen arkadaş var mı?

İnceledim hocam da benim konu hakkında herhangi bir yorum yapılmamış sadece Bakanlık bugün (23.11.2012) itibariyle İl MEM'lerden eski ve yeni kurum kodlarını istedi. Anlaşılan eski ile yeni arasında yaşanan karışıklıkları önlemek için diye bir not eklenmiş...
yinede bu problemi çözen arkdaş varsa cevap yazarlarsa sevinirim...

solomonte' Alıntı:
Kurum kodunuz değiştiği için eskiyi kullanma şansınız yok hocam. Kargaşaya neden olur sistem üzerinde. Stabil olabilmesi için yeni okul türlerinin yeni şifreleri kullanması gerekir.

Teşekkürler hocam... Eski almış olduğum isim güzeldi o yüzden onu kullanmak istiyordum ama sanırım yenisini alsam dediğiniz gibi daha iyi olacak...

Hocam,ben bizim eski kurum koduyla sisteme giriş yapamadım. Ankarayı aradım oradan yeni kurum koduyla giriş yapmam sağlandı. ama şimdi sitede banner kısmında ilköğretim yazıyo ve okul kurum kodunda her ne kadar panelden sürekli değiştirsem de eskisi yazıyo :D işler saçma sapan bi hal aldı sonunda :))) Siz en iyisi gidin yenisini alın hiç bulaşmayın derin

didem.2202' Alıntı:
Hocam,ben bizim eski kurum koduyla sisteme giriş yapamadım. Ankarayı aradım oradan yeni kurum koduyla giriş yapmam sağlandı. ama şimdi sitede banner kısmında ilköğretim yazıyo ve okul kurum kodunda her ne kadar panelden sürekli değiştirsem de eskisi yazıyo :D işler saçma sapan bi hal aldı sonunda :))) Siz en iyisi gidin yenisini alın hiç bulaşmayın derin

Valla bu nottan sonra kesin karar verdim yenisini almaya çok sağolun hocam...

eski adresimi ben de kullanmak istiyorum.adres çok güzel

ama almak mümkün olmuyor.acaba aralık sonuna kadar eskiyi kullansak sonra yeni kurum koduyla eski(şimdi kullandığımızı) alan adını alabilir miyiz?

Alan adında sıkıntı çıkar diye ben eskisini kullanıyorum. Yani eski mebbis kullanıcı adı üzerindeki siteyi. Nasıl aldın derseniz ftp şifresi ve eski mail adresini istiyor ilk girişte vardı ilk açışta kendi mailime kullanıcı adı oluşturdum.

Sayın Yetkili, İlgili alanla yayına devam ediniz. Okul adı değiştir menüsü tarafımızdan aktif edilince okulun adını değiştiriniz. İlgili epostalara ilişkin yeni kullanıcı tanımı yapınız. İyi Çalışmalar.

destek hattından aynı soru üzerine gelen cevap.
Eskiyi kullan yeniye geçiş hakkı verecez anlamında sanırım.

BBNET
Geri